Musiikkimuseo Fame: Suomen musiikkihistoriaa sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista metalliin

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 6.10. Aika: 11:00
  Musiikkimuseo Fame | Fredikanterassi 5, Helsinki | iCal

  Musiikkimuseo Fame esittelee modernilla tavalla Suomen musiikkihistoriaa sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista metalliin.

  Laulavat ikonit -valokuvanäyttely 23.3.-29.10.2023

  Ville Maljan intiimit henkilökuvat suomalaisen musiikkikentän tekijöistä tiivistyvät Musiikkimuseo Famen näyttelyksi Laulavat ikonit.

  Kuvissa nähdään mm. Ismo Alanko, Mariska, Eino Grön, Anna Eriksson, Vilma Jää ja kymmeniä muita maamme eturivin artisteja, sekä vaikuttavia tekijöitä marginaalista.

  Päänäyttelyssä ovat esillä Suomen musiikin kunniagalleriaan valitut musiikin legendat eri musiikkigenreistä

  Teknologiset innovaatiot tekevät museokäynnistä interaktiivisen elämyksen. Museossa on esillä satojen artistien ja musiikintekijöiden tarinoita, musiikkivideoita ja kappaleita. Museossa pääsee laulamaan virtuaalikaraokea, johtamaan orkesteria ja tanssimaan.

  Musiikkimuseo Fame HelsinkiMusiikkimuseo Famen lisäksi tiloista löytyy museokauppa sekä Ravintola Fame, jossa on tarjolla kylmiä ja kuumia juotavia, pieniä suolaisia ja makeita, arkisin lounasbuffet, à la carte lista, sunnuntaibrunssi sekä muun muassa ryhmille illallismenu vaihtoehtoja.

  AVOINNA JOKA PÄIVÄ
  Maanantai 11-18
  Tiistai 11-18
  Keskiviikko 11-20
  Torstai 11-20
  Perjantai 11-20
  Lauantai 10-18
  Sunnuntai 11-18
  Poikkeusaukiolopäivät selviävät lipunmyynnin ohessa. Museo on suljettu vain jouluna ja uudenvuodenpäivinä sekä juhannuksena.

  Tapahtumat > Elämykset & huvit


  Musiikkimuseo Fame: Suomen musiikkihistoriaa sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista metalliin
  pe 6.10.
  11:00
  Hintaluokka: Useita lipunhintoja Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka

  Musiikkimuseo Fame Musiikkimuseo Fame
  Fredikanterassi 5
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi

  Helsingin Pasilassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame on uuden ajan elämyksellinen museo, jossa Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta.

  Musiikkimuseo Famen pyrkimyksenä on nostaa Suomen musiikin arvoa ja arvostusta kunnioittaen kaikkia musiikin tekijöitä. Kekseliäät teknologiset innovaatiot ovat osa ideologiaamme, jolla kutsumme kävijämme osallistumaan ja kokeilemaan.

  Musiikkimuseo Famen sydän on vuosittain muuttuva Suomen musiikin kunniagalleriaa esittelevä näyttely. Ensimmäiset legendat esiteltiin museossa vuonna 2019 ja uusia valovoimaisia tekijöitä esitellään vuosittain täydentyvässä näyttelyssä. Kotimaisen musiikin suurimmat sankarit esitellään  ainutlaatuisen monimuotoisesti, sillä mukaan pääsevät kaikkien musiikinlajien edustajat.

  Ravintola Fame

  Musiikkimuseo Fame KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit