Musiikkimuseo Fame: Myyttien sinfonia

  90

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  su 5.2. Aika: 11:00
  Musiikkimuseo Fame | Fredikanterassi 5, Helsinki | iCal

  Musiikkimuseo Fame esittelee modernilla tavalla Suomen musiikkihistoriaa sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista metalliin. Ajalla 1.11.2022 – 12.3.2023 museon vaihtuvassa näyttelyssä on esillä lisäksi Myyttien sinfonia — Kjell Engmanin lasinen fantasiaorkesteri.

  Musiikkimuseo Famen ja Kosta Bodan yhteistyössä tuottama vaihtuva näyttely nähdään nyt esillä ensimmäistä kertaa koko maailmassa. Pohjoismainen yhteistyö, yhteinen historia sekä jaetut kulttuuripiirteet ovat inspiroineet luomaan näyttelyn, joka kutsuu yleisönsä musiikin ja lasitaiteen yhteiseen maailmaan.

  Päänäyttelyssä ovat esillä Suomen musiikin kunniagalleriaan valitut musiikin legendat eri musiikkigenreistä

  Teknologiset innovaatiot tekevät museokäynnistä interaktiivisen elämyksen. Museossa on esillä satojen artistien ja musiikintekijöiden tarinoita, musiikkivideoita ja kappaleita. Museossa pääsee laulamaan virtuaalikaraokea, johtamaan orkesteria ja tanssimaan.

  Musiikkimuseo Fame HelsinkiMusiikkimuseo Famen lisäksi tiloistamme löytyy museokauppa sekä erinomaisen suomalaisen ruoan herkuilla varustettu Ravintola Fame. Ravintola Famessa on tarjolla kylmiä ja kuumia juotavia, pieniä suolaisia ja makeita, arkisin lounasbuffet, à la carte lista, sunnuntaibrunssi sekä muun muassa ryhmille illallismenu vaihtoehtoja.

  AUKIOLOT MA-TI 11-18 / KE 11-20 / PE 11-20 / LA 10-18/  SU 11-18
  Poikkeusaukiolopäivät selviävät lipunmyynnin ohessa. Museo on suljettu vain jouluna ja uudenvuodenpäivinä.

  Tapahtumat > Elämykset & huvit


  Musiikkimuseo Fame: Myyttien sinfonia
  su 5.2.
  11:00
  Hintaluokka: Useita lipunhintoja Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka


  Musiikkimuseo Fame


  Helsingin Pasilassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame on uuden ajan elämyksellinen museo, jossa Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta.

  Musiikkimuseo Famen pyrkimyksenä on nostaa Suomen musiikin arvoa ja arvostusta kunnioittaen kaikkia musiikin tekijöitä. Kekseliäät teknologiset innovaatiot ovat osa ideologiaamme, jolla kutsumme kävijämme osallistumaan ja kokeilemaan.

  Musiikkimuseo Famen sydän on vuosittain muuttuva Suomen musiikin kunniagalleriaa esittelevä näyttely. Ensimmäiset legendat esiteltiin museossa vuonna 2019 ja uusia valovoimaisia tekijöitä esitellään vuosittain täydentyvässä näyttelyssä. Kotimaisen musiikin suurimmat sankarit esitellään  ainutlaatuisen monimuotoisesti, sillä mukaan pääsevät kaikkien musiikinlajien edustajat.

  Ravintola Fame

  Musiikkimuseo Fame KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit