Muriel Grossmann Quartet (AT)

  450

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  Itävaltaltalaissaksofonisti Muriel Grossman palaa kvartetteineen G Livelabiin marraskuussa!

  Muriel Grossmann on modernin spiritual jazzin huippunimi, jonka ajaton ja innovatiivinen musiikki on poikinut muun muassa arvostetun UK Vibe -julkaisun vuoden parhaan albumin (Golden Rule) tittelin. Tuoreet julkaisut “Reverence”, “Quiet Earth” sekä “Union” ovat niin ikään keränneet suitsutusta yleisön kuin kriitikoiden taholta. Viimeksi vuonna 2019 Helsingissä esiintynyt Muriel Grossmann palaa pelipaikalle kvartetteineen, jossa saksofonistin rinnalla soittavat Radomir Milojkovic (kitara), Abel Boquera (urut) and Uros Stamenkovic (rummut).


  Tapahtumat > Jazz


  Muriel Grossmann Quartet (AT)
  ti 8.11.
  19:00
  Hintaluokka: 33 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  G Livelab Helsinki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

  Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

  Katso myös G Livelab Tampere

  Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

  Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä. Marskin sijainti on optimaalinen erityisesti Junalla ja linja-autolla kulkeville lähilomailijoille.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  G Livelab Helsinki KOHOKOHTIA

  la 1.4.21:00 Ylva HaruG Livelab Helsinki  Lisää samanlaisia tapahtumia
  JAZZ TAMPERE | JAZZ HELSINKI
  Jazz-, blues-, roots- ja etnomusiikkitapahtumien kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.