Million Dollar Tones

  98
  Keikat Million Dollar Tones, Kuvaaja: Olavi Rytkönen

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 30.9.
  Storyville Music Club & Terrace | Museokatu 8, Helsinki | iCal

  Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia kuutena iltana viikossa. Legendaarinen jazz-klubi voi muuttua toisena blues-kapakaksi, juurevaan countryn  ja kuuman lattarin klubiksi.

  Yli vuosikymmenen ajan toiminut Million Dollar Tones on Etelä-Suomesta käsin operoiva, juurevan rhythm & blues:n ja 50-luvun tyylisen rock ´n roll:n nimeen vannova, kahdeksanhenkinen yhtye, jossa rumpujen, basson, kitaran, laulun ja pianon ohella bändin soundia on kasvattamassa torvisektio. Lavalta ja levyltä ei tämän bändin tapauksessa siis laaja-alaisuutta puutu!
  Million Dollar Tones:n ohjelmisto koostuu Albert Hallikaisen ja laulaja Antti Pajulan säveltämistä ja sanoittamista kappaleista sekä huolella valituista lainabiiseistä!

  Ahkeran Suomen keikkapaikkojen kiertämisen lisäksi yhtye on kiertänyt ulkomailla esiintyen festivaaleilla ja klubeilla esimerkiksi Ruotsissa, Hollannissa,
  Virossa ja Espanjassa ja Italiassa.

  “Miljoonan taalan soinnit elävät, hengittävät ja tuoksuvat Siltä itseltään – rock ´n´ rollilta.”
  – Pete Hoppula, Blues News 3/2016

  “Million Dollar Tones groovaa kuin viimeistä päivää, tuhtia New Orleans -henkistä svengiä,mikä tekee poppoosta varsin ainutlaatuisen orkesterin.”
  – Juha Seitz, Soundi 8.4.2019


  Tapahtumat > Jazz


  Million Dollar Tones
  pe 30.9.
  23:45
  Hintaluokka: 12
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Storyville Music Club & Terrace


  Tiesitkö? Storyvillen keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa.

  À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta.

  Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa.

  Storyville jälleen maailman parhaiden jazzklubien listalla

  Storyville Music Club & Terrace KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan