Melrose + Mary Ann Hawkins

  287

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 30.9.
  G Livelab | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Tokelan, Rogerin ja Jamin muodostama klassikkoyhtye Melrose palaa G Livelabiin syksyllä.

  Rockabillystä ja rock ’n rollista aineksia yhdistelevä kolmikko on hurmannut yleisönsä energisillä live-esiintymisillään aina perustamisestaan lähtien, eli jo yli neljän vuosikymmenen verran. Lavan lämmittää tällä kertaa Mary Ann Hawkins, viisihenkinen surf rock- yhtye, joka sekoittaa elokuvallista tunnelmointia vaaralliseen rock-soundiin. Kokoonpanon odotettu debyytti ilmestyi Svart Recordsin toimesta keväällä ja nyt luvassa onkin täysilaidallinen uunituoretta materiaalia.


  Tapahtumat > Jazz


  Melrose + Mary Ann Hawkins
  pe 30.9.
  20:00
  Hintaluokka: 33
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  G Livelab


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

  Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

  Katso myös G Livelab Tampere

  Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

  Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä.
  Lue lisää: scandichotels.fi

  G Livelab KOHOKOHTIA

  ke 7.12.19:00 Hannibal & Hot Heros + KrisoG Livelab