Eeppi Ursin 

  305
  Eeppi Ursin jazz keikat Helsingissä

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 2.3. Aika: 19:00
  Koko Jazz | Hämeentie 3, Helsinki | iCal

  Vastikään vuoden mittaisen Yhdysvaltain konserttikiertueen päättänyt laulaja-pianisti Eeppi Ursin on koskettanut yleisöjään esittämällä suomiklassikoita riisuttuina ja vahvoina tulkintoina.

  Eeppi on julkaissut uransa aikana 4 sooloalbumia. Nyt Koko Recordsin kanssa yhteistyössä julkaistava viides pitkäsoitto My Finnish Soul tuo tunnetut suomiklassikot esiin soulin ja jazzin sävyin. Laulut, kuten Säkkijärven polkka, Myrskyn jälkeen, Pohjois-Karjala ja Moottoritie on kuuma tulevat esiin eeppisen sykähdyttävinä ja herkkinä tulkintoina. Levy on tribuutti viimeiselle kolmelle vuodelle – ajanjaksolle, joka muutti niin Eepin kuin monen muunkin elämän.

  Eepin USA:n kiertuetta edelsi artistin pandemiasulkujen aikana pitämä Love Boat -livestreamkonserttisarja, jossa hän lähes kahden vuoden ajan teki yleisön toiveiden pohjalta uusia sovituksia. Uuden levyn kappaleet ovat valikoituneet vuorovaikutuksessa livestreamin seuraajien sekä USA:n kiertueyleisön kanssa. My Finnish Soul -levyn kautta Eeppi haluaa ilmentää suomalaisuuttaan, omaa suomalaista sieluaan.

  Eeppi Ursin on Helsingistä lähtöisin oleva monipuolinen musiikintekijä. Soolouransa lisäksi hän on toiminut lukuisissa teatteriesityksissä niin säveltäjänä, sovittajana kuin esiintyjänä, tehnyt runsaasti erilaisia solistitehtäviä, esiintynyt Linnan Juhlissa ja levyttänyt ja kiertänyt maailmaa useiden kokoonpanojen, kuten lauluyhtye Club For Fiven kanssa, jossa hän lauloi vuosina 2011-2019. Vuonna 2020 Eeppi muutti New Yorkiin ja jatkaa uraansa yhä kansainvälisemmin toimivana artistina ja musiikintekijänä.

  Artistit:
  Eeppi Ursin: laulu, piano


  Tapahtumat > Jazz


  Eeppi Ursin 
  to 2.3.
  19:00
  Hintaluokka: 22,50 € Tiketti.fi

  Tapahtumapaikka


  Koko Jazz


  Jazzmuusikoiden Helsingin Kallioon perustama Koko Jazz Club tarjoaa kaupungin parasta jazzia yli sata kertaa vuodessa Helsingissä ja Iisalmessa.

  Elokuussa 2010 KokoTeatterissa käynnistynyt jazzklubista on lyhyessä ajassa muodostunut suomalaisen jazzmusiikin päänäyttämö.

  Samoissa tiloissa toimiva KokoTeatteri on vapaa ammattiteatteri, jonka ohjelmisto koostuu uusista kotimaisista näytelmistä ja kiinnostavien ulkomaisten näytelmien Suomen kantaesityksistä.

  Hotelli lähellä Koko Jazz Clubia

  Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.
  Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  Koko Jazz KOHOKOHTIA

  to 13.4.19:00 PeelaKoko Jazz  Lisää samanlaisia tapahtumia
  JAZZ TAMPERE | JAZZ HELSINKI
  Jazz-, blues-, roots- ja etnomusiikkitapahtumien kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.