Maailmanlopun Revyy – Viimeinen show jonka tarvitset

pe 7.12.
14:00
Peacock-teatteri | Linnanmäki, Helsinki | iCal

Maailmanlopun revyyssä Peacock-teatterissa Putous-voittajat Riku Nieminen ja Kiti Kokkonen kohtaavat Siskonpetiläiset Krisse Salminen ja Niina Lahtinen parivaljakon. Heidän rinnalleen astuvat mm. Helsingin Kaupunginteatterissa ja Kansallisteatterissa hauskuuttaneet komeaääniset ja sulavaliikkeiset Antti Lang sekä Markku Haussila.

Suomen Komediateatterin paluussa revyy-teatterin huipulle päivitetään samalla koko taiteenlaji uudelle sukupolvelle. Komediateatteri kutsui Suomen kirkkaimmat kirjoittaja- ja näyttelijätähdet tehtävään.

Ohjauksesta ja käsikirjoitusryhmän johtamisesta vastaa Siskonpedin vetäjä ja viimeisimmän Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan ohjannut Anna Dahlman. Musiikin on suunnitellut Katja Lappi.

Ajankohtaisen sketsikomedian sisältö on osittain loppuun asti kesken, mutta huolestuttavan kansainvälisen politiikan ja maapallon järkyttävän tilan inspiroimana nimeksi on päätetty Maailmanlopun Revyy – Viimeinen show jonka tarvitset.

Ensi-ilta 25.10.2018

Esityksen kesto noin 2 h (sisältäen väliajan).


Tapahtuma


Maailmanlopun Revyy – Viimeinen show jonka tarvitset
Päivä: pe 7.12.
Aika: 14:00
Hintaluokka: 39/59€ Ticketmaster.fi

Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


Tapahtumapaikka


Peacock-teatteri
Peacock-teatteri
Linnanmäki
Helsinki

Linnanmäki
Helsinki

Ravintolat läheisyydessä

Hotellit läheisyydessä Kallio

Kartta latautuu...

Legendaarisessa vaudeville-teatterissa eli Linnanmäen Peacockissa on tarjoiltu vavahduttavaa ja hulvatonta viihdettä vuodesta 1950.

KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan