Lounaskonsertti: UMO & Severi Pyysalo

Severi Pyysalo jazz-keikalla
ti 14.11.
12:00 - 13:00
Savoy-teatteri | Kasarmikatu 46-48, Helsinki | iCal

Vibrafonisti Severi Pyysalo saattoi itsensä suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään vuoden 1984 Pori Jazz -festivaalilla, jolloin sekä laulajatar Sarah Vaughan että saksofonisti Paquito D’Rivera pyysivät häntä esiintymään kanssaan.

Siitä saakka Pyysalo on konsertoinut sekä kotimaassa että ulkomailla eri kokoonpanoissa, mm. ruotsalaisbasisti Anders Jorminin sekä tanskalaispianisti Thomas Clausenin kanssa sekä kotimaisista mm. The Five Corners Quintetissä ja Perko-Pyysalo Poppoossa. Pyysalo sai Yrjö-palkinnon vuonna 1988, ja vuonna 1993 hänet valittiin sekä vuoden eurooppalaiseksi jazzsolistiksi että Pori Jazzin vuoden nuoreksi taiteilijaksi.

Jazzmusiikin lisäksi Pyysalo on säveltänyt mm. Radion Sinfoniaorkesterille ja Turun filharmoniselle orkesterille sekä tehnyt musiikkia muun muassa Grimmin satuihin. UMOn kanssa Pyysalo on tehnyt yhteistyötä niin solistina, säveltäjänä kuin sovittajanakin.

Tässä konsertissa Pyysalo esiintyy UMOn kanssa ohjelmistolla, joka koostuu pääosin hänen omista sävellyksistään. Konsertin kapellimestarina toimii Mikko Hassinen.

Konsertti pidetään Savoy-teatterin salissa klo 12-13 ja siihen on vapaa pääsy. Jos haluat varmistaa paikkasi konsertissa, voit varata lipun etukäteen Kulttuurikeskuksen (Savoy, Vuotalo, Malmitalo, Stoa, Kanneltalo) lipunmyyntipisteistä (0 €) tai Lippupisteestä (1 €). Voit halutessasi nauttia lounaan Ravintola Prestossa joko ennen tai jälkeen konsertin, hinta alk. 10,30 €.

Tuotanto: UMO Jazz Orchestra, Savoy-teatteri ja Ravintola Presto.


Tapahtuma


Lounaskonsertti: UMO & Severi Pyysalo
Päivä: ti 14.11.
Aika: 12:00 - 13:00
Hintaluokka: vapaa pääsy
Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


TapahtumapaikkaSavoy-teatteri
Savoy-teatteri

Kasarmikatu 46-48
Helsinki
Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki

Kartta latautuu...

KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan