Louis Armstrong tribute with Kalevi Louhivuori Quartet

  Louis Armstrong tribute with Kalevi Louhivuori Quartet
  la 24.10.
  17:30
  Storyville | Museokatu 8, Helsinki | iCal

  Storyvillessä sukelletaan lauantaina syvälle jazzmusiikin syntysijoille Louis Armstrongin musiikin ja trumpettivirtuoosi Kalevi Louhivuoren johdattelemina.

  Louis ”Satchmo” Armstrong (1901-1971) oli rodulliset raja-aidat ylittänyt juurimusiikin uudistaja, joka trumpetillaan ja scat-laulullaan viitoitti jazzille tietä uuteen aikaan. Hän oli myös yksi aikakautensa rakastetuimmista viihdyttäjistä ja suurenkin yleisön suosikki.

  Kalevi Louhivuori (s. 1984) on kansainväisesti arvostetumpia, palkituimpia ja tunnetuimpia suomalaistrumpetisteja. Kypsästä ja erottuvasta saundistaan tunnettu jyväskyläläislähtöinen muusikko onkin vuosien varrella vaikuttanut monipuolisesti eri genreissä sekä yhtyeenjohtajana, säveltäjänä ja soittajana. Louhivuoren omia yhtyeitä ovat esimerkiksi Sun Trio, Kalevi Louhivuori Quintet, Free Fall Collective ja The Northern Governors. Louhivuori soittaa omien yhtyeidensä lisäksi mm. Ricky Tick Big Bändissä, Lionel Beuvens Quartetissa, Serena Spedicato & Nicola Andrioli The Shining of Things-yhtyeessä ja on järjestänyt Free Fall klubia vuodesta 2007 lähtien.
  Louhivuori kertoo syttyneensä Armstrongin musiikkiin toden teolla noin 13 vuoden iässä, samoihin aikoihin jolloin Miles Daviskin kolahti lujaa. Tämän ohjelmiston äärellä huikean monipuolinen muusikko esiintyy myös laulusolistina!

  Kalevi Louhivuori – trumpetti, laulu
  Tuomas J Turunen – piano
  Von Numers Fileon – basso
  Kasper Halttunen – rummut


  Tapahtuma


  Louis Armstrong tribute with Kalevi Louhivuori Quartet
  Päivä: la 24.10.
  Aika: 17:30
  Hintaluokka: vapaa pääsy

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Storyville
  Storyville
  Museokatu 8
  Helsinki

  Museokatu 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Tiesitkö? Storyvillen keittiö tarjoilee cajun creole -keittiön tuhteja ja herkullisia antimia iltaisin aina yökahteen asti. Cajun-creole-keittiön ruoka on tuhtia ja mausteista ja sen juuret ovat Yhdysvaltain Louisianassa.

  À la carte -listan lisäksi ruokailija voi valita pienempää purtavaa baarin Finger Food -listalta.

  Happy Jazz Club Storyville on valittu moneen otteeseen Euroopan parhaiden jazzklubien joukkoon. Ravintola tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista livemusiikkia neljänä iltana viikossa.

  VARAA PÖYTÄ

  Storyville jälleen maailman parhaiden jazzklubien listalla

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan