La Familia – Porttiteatteri ja Compañía Kaari & Roni Martin

  57
  PORTTITEATTERI JA COMPAÑÍA KAARI & RONI MARTIN

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 12.5.
  Tanssin talo | Kaapeliaukio 3, Helsinki | iCal

  Porttiteatterin ja Compañía Kaari & Roni Martinin dokumentaarisessa monitaideteoksessa esiintyjien omakohtaiset kokemukset nousevat näyttämölle monisyisinä ja anteeksipyytelemättöminä.

  Kaiken ympärillä sykkii flamenco, joka on teoksessa ennen kaikkea synonyymi kiihkeälle asenteelle ja elämää silmästä silmään katsomiselle.

  Espanjalaiset huippumuusikot, kitaristi Juan Antonio Suárez Cano ja laulaja Victor Carrasco kuljettavat teosta eteenpäin yhdessä viulisti Sanna Salmenkallion ja muusikko-säveltäjä Roni Martinin kanssa. “I know there is no straight road No straight road in this world Only a giant labyrinth Of intersecting crossroads” – Federico García Lorca

  Porttiteatteri on vuonna 2015 perustettu vapautumisvaiheessa olevien ja vapautuneiden vankien yhteisöteatteri ja Suomessa ainutlaatuinen ammattitaiteilijoiden ja rikostaustaisten esiintyjien yhteisö. Teatteri toteuttaa poikkeuksellista ja uudenlaista teatteria yhteistyössä helsinkiläisten teattereiden kanssa.

  Compañía Kaari & Roni Martin on kansainvälinen taiteilijaryhmä, jonka teoksissa suomalainen nykytaide kohtaa andalusialaisen tradition — ensin mainitun ehdoilla. Ryhmän teoksille tunnusomaista on liikkeen ja musiikin rosoisuus, kauneus ja karnevalismi.


  Tapahtumat > Jazz


  La Familia – Porttiteatteri ja Compañía Kaari & Roni Martin
  to 12.5.
  17:00
  Hintaluokka: 35 Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka


  Tanssin talo
  Kaapeliaukio 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  Tanssin talo KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan