Korhosen muotokuva

  Korhosen muotokuva Kuvassa Jonnakaisa Risto. Kuva Juuso Timonen.
  Korhosen muotokuva Kuvassa Jonnakaisa Risto. Kuva Juuso Timonen.

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ti 26.9. Aika: 19:00
  Vallilan Kansallisteatteri | Bruno Granholminkuja, Helsinki | iCal

  David Bowieta etäisesti muistuttava nuori ja lupaava kuvataiteilija X makaa kerrostalokämpässään roskalavalta dyykatulla patjalla ja huutaa tyynyyn. Hänellä on valtavat paineet. Edellinen näyttely, universumin pahuuteen pureutuva 666, on ollut kansainvälinen läpimurto, ja nyt galleristi Gisella ja kuvataidekenttä odottavat jotain vastaavaa.

  Tähän saakka X on imenyt taiteensa aiheet Alepan kassana työskentelevän muusansa uninäyistä, mutta nyt sekin lähde on ehtynyt. X:ää vaivaava onttouden ja merkityksettömyyden tunne onkin hänen uuden näyttelynsä NothingNothingNothing:in aihe. Harmi vain, että uusia töitä ei synny tyhjästä.

  Esitys on tragikomedia, tai komitragedia. Tragedia ainakin, sillä kaikki tuhoutuu. Ennen kaikkea esitys on leikin ylistys. Tapahtumapaikkoina toimivat muun muassa Alepa, Galleria Zoo, Taiteilija-ateljee, pilvenpiirtäjän kattohuoneisto, Laatokan Karjalan metsät ja Mariaanien hauta. Näyttämöllä nähdään musikaalista nykynukketeatteria ihmisen pahimmista peloista ja suurimmista unelmista, sekä DJ X. Teoksessa kuullaan Miko Kivisen ja Eero Niemisen musiikkia playbackina sekä livenä.

  Korhosen muotokuva on Vaurioteatterin tuotanto. Vaurioteatteri on Jonnakaisa Riston ja Henna Sormusen vuonna 2018 perustama vapaa ammattiteatteriryhmä, jonka ensemblen omaesteettinen todellisuus syntyy vauriosta; tosissaan, härskisti ja eri taidemuotoja yhdistämällä. Kantaesityksiä leimaavat monipuolinen näyttelijäntyön estetiikka, uudet tekstit, sekä groteski, häpeilemättömän tarkka satiirisuus. Vaurioteatteri ampuu sisältö edellä monitaiteelliseen ilmaisuun!

  Kantaesitys Omapohjassa 19.10.2022


  Tapahtumat > Teatteri ja tanssi


  Korhosen muotokuva
  ti 26.9.
  19:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka

  Vallilan Kansallisteatteri Vallilan Kansallisteatteri
  Bruno Granholminkuja
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi

  Vallilan Kansallisteatteri KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Lisää samanlaisia tapahtumia:
  TEATTERIT TAMPERE | TEATTERIT HELSINKI | TEATTERIT OULU | TEATTERIT HÄMEENLINNA
  Suomen teatterikaupungit ja niiden teatteriesitykset