Kolmas Nainen

  pe 5.7.
  20:00
  Nosturi | Telakkakatu 8, Helsinki | iCal

  Legendaarinen laulaja-lauluntekijä Pauli Hanhiniemen tähdittämä suomirockyhtye Kolmas Nainen esiintyy Nosturissa 5.7.2019.

  Kolmas Nainen julkaisi viimeisimmän albuminsa lokakuussa 2013. Levyn ensimmäinen single Me ollaan ne on lämminhenkinen kuvaus pitkästä ystävyydestä.

  Yhtyeen hyvästä yhteishengestä kertoo paljon se, että kuusimiehinen kokoonpano on tällä hetkellä sama kuin 30 vuotta sitten, kun Kolmas Nainen aloitti pitkän ja menestyksekkään taipaleensa. Lukuisat kaikkien tuntemat radiohitit ja kattavat kiertueet toivat huikean suosion ja yhtye palkittiin vuosien saatossa useilla jalometallilevyillä. Kolmas Nainen -yhtyeen sävelkynä on pysynyt terässä ja juurevat kappaleet puhuttelevat edelleen. Vuonna 2009 julkaistu albumi Sydänääniä debytoi albumilistan ykkösenä ja levy myi lähes platinaa.

   


  Tapahtuma


  Kolmas Nainen
  Päivä: pe 5.7.
  Aika: 20:00
  Hintaluokka: 26/28 € Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Nosturi
  Nosturi
  Telakkakatu 8
  Helsinki

  Telakkakatu 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Punavuori


  Nosturi on legendaarinen keikkapaikka Helsingin Hietalahdessa ja tunnettu konserteistaan ja musiikkitapahtumistaan. Nosturia pyörittää Elävän musiikin yhdistys ELMU ry lähes 40:nen vuoden kokemuksella.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan