Kastikekokkauskurssi – Jo 28 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi

[TAPAHTUMA MENNYT]
  TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

la 12.2.
Helsingin Kulinaarinen Instituutti | Uudenmaankatu 7 B, Helsinki | iCal

Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.

Melkein kolmekymmentä  vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.

Jo 25 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi!

MENU

Peruskastikkeet ja niiden varioiminen. Klassikot.

Kurssilla valmistamme vaaleita ja tummia, lämpimiä ja kylmiä kastikkeita, jälkiruokakastikkeen sekä niihin sopivat ruoat.

Jo yli 25 vuotta rentoa yksityistä kokkikoulua – Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä!


Tapahtumat > Elämykset & huvit


Kastikekokkauskurssi – Jo 28 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi
la 12.2.
Hintaluokka: 200
Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka

Helsingin Kulinaarinen Instituutti
Uudenmaankatu 7 B
Helsinki

Hotellit läheisyydessä

Helsingin Kulinaarinen Instituutti KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


  • TULEVAT TAPAHTUMAT

  • No events with this tag


  • Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit




    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});