Kokkikurssi: Ruuan – ja viinin harmonia kokkauskurssi

    [TAPAHTUMA MENNYT]
      TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

    la 13.4.
    Helsingin Kulinaarinen Instituutti | Uudenmaankatu 7 B, Helsinki | iCal

    Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.

    Yli 20 vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.

    Oletko sinä kiinnostunut hyvästä ruuasta ja viineistä?

    Tämä kurssi on juuri sinulle.

    Makeus, hapokkuus, suola ja karvaus. Miten nämä komponentit ruuassa vaikuttavat viinin valintaan? Kurssilla opitaan, miten luotdaan harmonian ja balanssin ruuan sekä viinin välille.

    Jo yli 25 vuotta rentoa yksityistä kokkikoulua – Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä!


    Tapahtumat > Elämykset & huvit


    Kokkikurssi: Ruuan – ja viinin harmonia kokkauskurssi
    la 13.4.
    Hintaluokka: 200
    Tapahtuma verkossa

    Tapahtumapaikka

    Helsingin Kulinaarinen Instituutti
    Uudenmaankatu 7 B
    Helsinki

    Hotellit läheisyydessä

    Helsingin Kulinaarinen Instituutti KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan




  • Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit




    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});