[TAPAHTUMA MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.
Yli 20 vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.
Oletko sinä kiinnostunut hyvästä ruuasta ja viineistä?
Tämä kurssi on juuri sinulle.
Makeus, hapokkuus, suola ja karvaus. Miten nämä komponentit ruuassa vaikuttavat viinin valintaan? Kurssilla opitaan, miten luotdaan harmonian ja balanssin ruuan sekä viinin välille.
Tapahtumat > Elämykset & huvit
Kokkikurssi: Ruuan – ja viinin harmonia kokkauskurssi
la 13.4.Hintaluokka: 200
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Uudenmaankatu 7 B
Helsinki
Hotellit läheisyydessä
Helsingin Kulinaarinen Instituutti KOHOKOHTIA
Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});