[TAPAHTUMA MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.
Yli 20 vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.
MENU
Kokataan kolme Kulinaarisen Instituutin suosituinta / klassikko annosta.
Passion marinoitua lohta ja avocadokastiketta
Gorgonzolalla kuorrutettu häränpihvi ja pippuri – rypälekastiketta
Kuohkeaa suklaatorttua ja vadelmakastiketta
Tapahtumat > Elämykset & huvit
Kokkikurssi: Kulinaarisen Instituutin suosikit ja klassikot kokkauspaja
ma 1.4.Hintaluokka: 95
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Uudenmaankatu 7 B
Helsinki
Hotellit läheisyydessä
Helsingin Kulinaarinen Instituutti KOHOKOHTIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});