Kialo & Jouni Aslak

  ke 18.9.
  19:00
  Elmun Baari | Telakkakatu 8, Helsinki | iCal

  Elmun baarissa keskiviikkona 18.9. esiintyvä Kialo on helsinkiläinen artisti, joka pukee sanoiksi kolmekymppisen naisen mielenmaiseman sekä valloittaa kuulijat samettisen tummalla lauluäänellään. Illan toinen esiintyjä Jouni Aslak tuo kanssaan lavalle yhtyeensä Nousukauden Lapset.

  KIALON esikoissingle Jos kuolen nyt julkaistiin elokuussa 2019. Genreistä läheisin Kialolle on maailmalla trendikäs dark pop. Hänen naiivit ja puhuttelevat suomenkieliset lyriikat taipuvat helposti synkän soundimaailman kainaloon ja tarraavat kuulijan mukaansa.

  Live-kokoonpanoon kuuluu Kialon lisäksi kosketinsoittaja Miika Pylkkänen, rumpali Ville-Pekka Vaaralahti sekä basisti Mikko Kuorikoski. Keikat ovat vaikuttavia audio-visuaalisia
  näytöksiä ja artisti haluaa vakuuttaa yleisön niin dramaattisilla lavavaloilla, mahtipontisilla kappaleillaan kuin myös omalla herkällä energiallaan.

   


  Tapahtuma


  Kialo & Jouni Aslak
  Päivä: ke 18.9.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 8 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Elmun Baari
  Telakkakatu 8
  Helsinki

  Telakkakatu 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Elmun Baari sijaitsee samassa talossa, Nosturin alakerrassa, aivan meren rannassa, jonne aurinko paistaa koko päivän laskien illalla meren aaltoihin. Elmun Baarin sisällä sykkivät monenlaiset klubit, livekeikat ja eloisat kulttuuritapahtumat.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan