Katto auki: Ida Paul & Kalle Lindroth, Younghearted

ke 20.6.
20:00
Nosturi | Telakkakatu 8, Helsinki | iCal

Kesän 2018 Katto Auki -klubi koostuu kotimaan puhutuimmista uusista huippulupauksista ja kansan suosikeista. Keskiviikkona 20.6. klubilla nähdään suomipopin nousujohteista kaartia, kun lavalle nousevat Ida Paul & Kalle Lindroth ja Younghearted.

Keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Ida Paul & Kalle Lindroth ovat tavoittaneet laajan yleisön orgaanilla saundillaan. Sattumalta syntynyt yhteistyö laulaja-lauluntekijöiden kesken toimii!

Suomipop-folkin uuden aallon edustajiin kuuluva Younghearted taas on tullut suurelle yleisölle tutuksi klassisista rakkauslauluistaan ja hyväntuulisista konserteistaan. Trion musiikki kantautuu suorista teksteistä, akustisesta soittamisesta, sekä lauluista vastaavan Reetan taitavasta tulkinnasta.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkaliput, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit terassit. Nosturi on paikkana ainoa laatuaan, puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

Katto Auki –klubi menestys viime kesällä

Viime kesänä Helsinkiin syntyi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisi kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta 2017 keräten Nosturiin yli 3000 uutta asiakasta. Nosturi tarjoaa vuodessa yli 100 keikkaa ja tuo nyt takaisin suursuosion saavuttaneen klubi-konseptin, joka menee ennen kaikkea musiikki ja elämys edellä.

Nosturi – pitkät perinteet keikkapaikkana

Nosturi on pitkän linjan keikkapaikka jo vuodesta 1999 Helsingin Punavuoressa. Klubia ylläpitävä Elävän musiikin yhdistys tunnetaan värikkäästä historiastaan live-musiikin eteenpäin viemisessä.

 


Tapahtuma


Katto auki: Ida Paul & Kalle Lindroth, Younghearted
Päivä: ke 20.6.
Aika: 20:00
Hintaluokka: 11-14 Ticketmaster.fi

Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


Tapahtumapaikka


Nosturi
Nosturi
Telakkakatu 8
Helsinki

Telakkakatu 8
Helsinki

Ravintolat läheisyydessä

Hotellit läheisyydessä Punavuori

Kartta latautuu...

Nosturi on legendaarinen keikkapaikka Helsingin Hietalahdessa ja tunnettu konserteistaan ja musiikkitapahtumistaan. Nosturia pyörittää Elävän musiikin yhdistys ELMU ry lähes 40:nen vuoden kokemuksella.

KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan