Kanerva

  ke 23.10.
  20:00
  On the Rocks | Mikonkatu 15, Helsinki | iCal

  Laulaja-lauluntekijä Kanerva julkaisi toisen sooloalbuminsa 4. lokakuuta. Kuinka aika pysäytetään -levy kertoo siitä miten elämme yhtä aikaa kolmessa ajassa.

  On nykyisyys, tuleva ja mennyt; kaikki se minkä muistaa. Aika repii meitä eri suuntiin ja välillä on vaikea löytää rauhaa sieltä missä on nyt.

  Kuinka aika pysäytetään on väriläiskä, kiihkeä ja monimuotoisesti etenevä mosaiikki, joka yhdistää rohkeasti tyylilajeja kitararockista houseen. Sanoittajana Kanerva tallentaa tarkasti ympäristöä ja joka suuntaan vetäviä mielenhaluja. Albumilta on aiemmin julkaistu singlet Ihana, Fitbit ja Aaverakkaudet. Livenä sähkökitaransa ja kovatasoisen yhtyeensä kanssa esiintyvä Kanerva on valloittavan karismaattinen esiintyjä.

  Kanervan debyyttialbumi Paritanssi julkaistiin maaliskuussa 2018. Levy keräsi kiittäviä arvioita mm. Helsingin Sanomissa, Suomen kuvalehdessä, MeNaisissa ja Soundissa. Levyltä julkaistiin mm. singlet Joutomaat ja Kypsiä marjoja. Tekstit tutkivat pitkän parisuhteen kaarta alusta aina kirpeään loppuun saakka.

   


  Tapahtuma


  Kanerva
  Päivä: ke 23.10.
  Aika: 20:00
  Hintaluokka: 10

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  On the Rocks
  Mikonkatu 15
  Helsinki

  Mikonkatu 15
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan