Kaisa Rocks 12.-14.8.2021

  Kaisa Rocks 12.-14.8.2021
  to 12.8. - la 14.8.

  Kaisaniemi | Kaisaniemi, Helsinki | iCal

  Helsingin Kaisaniemeen uusi tapahtuma – Kaisa Rocks 12.-14.8.2021

  Helsingin Kaisaniemen puisto saa uuden tapahtuman elokuussa 2021. Kolmipäiväinen Kaisa Rocks -tapahtuma rokkaa kokonaan kotimaisella ohjelmalla torstaista lauantaihin 12.-14.8.2021.

  Tapahtumaviikonlopun avauspäivänä torstaina lavalle astuvat kotimaisen pop-rockin dinosaurus Eppu Normaali, laulaja-lauluntekijä Anssi Kela ja lukuisista jättihiteistään tunnettu tulkitsija Arttu Wiskari.

  Perjantaina adrenaliinipiikin yleisölle tarjoaa kansainvälisilläkin areenoilla viihtyvä, Noora Louhimon luotsaama Battle Beast, keväällä uuden albumin julkaiseva metalliyhtye Stam1na sekä metallia ja konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt.

  Lauantain antia ovat Suomen pitkäaikaisin rock-kone Popeda ja Vesku Jokisen johtama suomipunkin veteraani Klamydia. Popimpaa menoa tarjoilee ’Kukaan ei koskaan’, ’Tummilla teillä’, ’Onnellinen mies’ ja ’Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?’ -hiteistään tuttu Vesterinen Yhtyeineen.

  Ohjelmistoon on tulossa lisäyksiä myöhemmin.

  Tapahtuma syntyi promoottori Niksu Väistön ideasta ja sen tuottaminen on aloitettu. Järjestäjä seuraa tarkasti viranomaisohjeistuksia varmistaakseen turvallisen tapahtumakokemuksen.
  ”On hienoa päästä tekemään Helsinkiin aivan uutta ulkoilmatapahtumaa! Elokuinen viikonloppu Kaisaniemessä tulee olemaan täynnä kotimaisten huippuartistien esiintymisiä – ja niitä on varmasti odotettukin. Tapahtuma järjestetään tietenkin turvallisesti, viranomaisohjeita noudattaen”, kertoo promoottori Niksu Väistö.

  Tapahtuman turvallisuus
  Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.
  Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta https://www.livenation.fi/kaisa-rocks

  Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Ticketmasterissa tiistaina 1.12. klo 10. Early Bird -kampanjaliput ovat myynnissä 31.1.2021 saakka tai niin kauan kuin erikoishintaisia lippuja riittää.


  Tapahtuma


  Kaisa Rocks 12.-14.8.2021
  Päivä: to 12.8. - la 14.8.
  Aika:
  Hintaluokka: alk. 79 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Kaisaniemi
  Kaisaniemi
  Helsinki

  Kaisaniemi
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  to 12.8. - la 14.8. Kaisa Rocks 12.-14.8.2021Kaisaniemi