Jukka Nousiainen & Kumpp.

  283

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 8.10.
  G Livelab | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Rakastettu laulaja-laulunkirjoittaja Jukka Nousiainen vierailee G Livelab Helsingissä lokakuussa. Nousiaisen uusin ”Matkalla kotiin” -albumi julkaistiin toukokuussa.

  Matkalla kotiin, jonka materiaali ulottuu aina ykköskaljakantrista syvissä vesissä uivaan mollibluesiin kuin rajattoman riemulliseen rokkaukseen. Levytyksen lauluissa liikutaan elämän peruskysymyksissä, kyse on henkisen kodin etsimisestä ja löytämisestä, ystävyydestä ja itsensä hyväksymisestä. Jos kaiken tiivistäisi yhteen sanaan, se olisi rakkaus.


  Tapahtumat > Keikat


  Jukka Nousiainen & Kumpp.
  la 8.10.
  20:00
  Hintaluokka: 28 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  G Livelab


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

  Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

  Katso myös G Livelab Tampere

  Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

  Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä.
  Lue lisää: scandichotels.fi

  G Livelab KOHOKOHTIA

  ke 7.12.19:00 Hannibal & Hot Heros + KrisoG Livelab