Jukka Lindström – Stand Up Labra

  326
  Jukka Lindström stand up Helsinki

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ke 17.5. Aika: 20:00
  Kapsäkki | Hämeentie 68, Helsinki | iCal

  koomikko Jukka Lindströmin vetämä kuukausittainen komediaklubi Stand Up Labra tuo Helsingin Vallillaan ison liudan  stand up -kentän tuoreita tulokkaita ja mielenkiintoisimpia uusia nimiä hiomassa taitojaan.

  Bistro K:n Open mic -illoissa yllätysesiintyjiksi saapuu myös suomalaisia eturivin koomikoita testaamaan uusia vitsejään.

  – Osa Labrassa nähtävistä vitseistä, ja jopa koomikoista, on vielä raakileita. Tämä on huomioitu lipun hinnassa, Jukka Lindström naurahtaa.

  Ennen keikkoja on erinomainen hetki nauttia Bistro K:n tarjoiluista, Bistro K:n keittiö aukeaa klo 17 ja showtime on klo 20.

  Pöytävaraukset: Quandoo.fi

   

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa

   

  Henkilön BISTRO K HELSINKI (@bistrok_vallila) jakama julkaisu


  Tapahtumat > Stand up


  Jukka Lindström – Stand Up Labra
  ke 17.5.
  20:00
  Hintaluokka: Ennakkoon 5€, ovelta 10€
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Kapsäkki


  Musiikkiteatteri Kapsäkki on Helsingin Vallilassa sijaitseva kulttuurikeskus, jonka ohjelmisto koostuu kaiken ikäisille katsojille suunnatuista musiikkinäytelmistä, konserteista ja klubeista.

  Paikka on aiemmin tunnettu myös elokuvateatterina. Rakennuksen historia luo yhteyden 1950-luvun suomalaisen designin kulta-aikaan, jota on kunnioitettu myös sisustuksessa. Ravintola isoine erkkeri-ikkunoineen elävöittää Vallilan katukuvaa.

  Samassa talossa toimiva Kapsäkki on taiteilijoiden muodostama osuuskunta, joka on palkittu aiemmin mm. Onnimanni -palkinnolla (2002), Yle:n Vuoden musiikkiteko palkinnolla (2004), Kordelinin palkinnolla (2010) ja Helsingin kulttuurilautakunnan kunniamaininnalla (2009).

  Kapsäkin jäsenistö koostuu musiikki- ja teatterialan ammattilaisista. Jäseniä osuuskunnassa on 35, mutta palkkalistoilla on vuosittain n. 150 taidealojen freelanceria, seitsemän kuukausipalkkaisen työntekijän lisäksi. Kapsäkki onkin merkittävä työllistäjä taidealalla. Kapsäkin jäseniä ovat mm. Pianisti Iiro Rantala, oopperalaulaja Juha Kotilainen sekä näyttelijät Paavo Kerosuo ja Maria Ylipää. Teatterinjohtajana toimii laulaja Reetta Ristimäki.

  Vuonna 2000 perustettu Kapsäkki Osuuskunta perustettiin tarpeesta luoda omintakeista laadukasta suomalaista musiikkiteatteria yhdistämällä tasapainoisesti musiikin ja teatterin freelance-ammattilaisten voimat. Kapsäkin tuotannon kulmakivi ovat kotimaiset kantaesitykset, joista suuri osa on suunnattu lapsille ja koko perheelle. Kapsäkki tunnetaan ennen kaikkea musiikkiteatterin uudistajana ja edelläkävijänä. Kapsäkki on toiminut Helsingin Vallilassa omissa ravintolanäyttämön ja teatteritilan käsittävissä tiloissaan syksystä 2009 lähtien. Kiertuetoiminnan jatkuminen mahdollistaa näyttämöteosten sekä konserttiohjelmien levittämisen kautta maan.

  Metrolla tapahtumaan
  Kapsäkkin on 250 metriä Sörnäisten metroasemalta koiliseen. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

  Muuta läheisyydessä – täydennä teatteri tai keikkaelämys

  Hotelli lähellä Kapsäkki

  Hotelli lähelläScandic Kallio

  960 m

  Scandic Kalliossa on uudistuneita huoneita loistavalla sijainnilla alle kilometrin päässä Kapsäkistä. Kallioon taas on lyhyt

  Scandic Paasi

  1,8 km

  Scandic Paasi löytyy läheltä Kapsäkkiä. Samasta korttelista löytyy myös toinen loistava tapahtumapaikka, Juttutupa, johon pääsee ravintolaan suoraan sisäpihan kautta.

  Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.
  Lue lisää: scandichotels.fi

  Kapsäkki KOHOKOHTIA

  la 2.12.16:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
  la 2.12.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
  ma 4.12.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
  ti 5.12.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki  Stand up -tapahtumat