Johanna Iivanainen: Broken River -konsertti

  56

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  Johanna Iivanainen: Broken River -konsertti
  ke 1.6. 19:00
  Malmitalo | Ala-Malmin tori 1, Helsinki | iCal

  Johanna Iivanainen tunnetaan raikkaan luonnollisesta esiintymisestään ja sävykkäästä tulkinnastaan. SuomiLOVE-sarjastakin tuttu Iivanainen saapuu ihastuttamaan monitaituruudellaan Malmitalolle!

  Johanna Iivanaisen monipuolisuus on hätkähdyttävää kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Hänen yhteistyökumppaneita ovat olleet Eero Koivistoisen yhtye, Antti Sarpila Swing Band, Trio Ahvenlahti-Koivistoinen-Iivanainen, JimJamMurMur, Johanna ja Mikko Iivanainen Duo, 1N ja Korpi Ensemble. Iivanainen on tullut tutuksi myös SuomiLOVE-ohjelman housebandin solistina.

  Vuonna 2020 julkaistu Altamullan Road keräsi sekin runsaasti huomiota ja kehuja. Albumi on Iivanaisen ja Johanna Kurkelan yhteinen projekti ja kaikki sävellykset, sanoitukset ja sovitukset ovat kaimojen käsialaa.

  Useita soololevyjä julkaisseen Iivanaisen tuorein levytys Broken River julkaistiin syksyllä 2021. Se oli samalla aluevaltaus englanninkielisen tuotannon pariin. Levyn tiimoilta tehty konserttisalikiertue saavutti suurta suosiota, ja nyt Iivanainen saadaan myös Malmitalolle konsertoimaan yhdessä yhtyeensä kanssa.


  Tapahtuma


  Johanna Iivanainen: Broken River -konsertti [TAPAHTUMA MENNYT]
  Päivä: ke 1.6.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 24,50
  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Malmitalo
  Ala-Malmin tori 1
  Helsinki

  Ala-Malmin tori 1
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  Malmitalo KOHOKOHTIA

  Jazz

  Jazz-, blues-, roots- ja etnomusiikkitapahtumien kohokohtia.

  Erikoissivut:
  Jazz Helsinki
  Jazz Tampere


  RSS