Jättimäiset dinosaurukset -näyttely Heurekassa

  115

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ma 30.12.
  Heureka | Tiedepuisto 1, Vantaa | iCal

  Tiedekeskus Heurekassa on vieraillut tänä vuonna jo yli 300 000 kävijää. Parhaillaan esillä olevat isot vaihtuvat näyttelyt, Jättimäiset dinosaurukset ja Aivot narikasta!, sekä muut Heurekan monipuoliset sisällöt ovat kiinnostaneet sekä lapsi- että aikuisyleisöä ennätysmäisesti. Jättimäiset dinosaurukset -näyttely on Heurekassa esillä 15.3.2020 asti

  Heurekan 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 2.2.2019 avattu dinosaurusnäyttely sai heti avaamisen jälkeen huippusuosion. Avajaiskuukautena kävijöitä oli yli 61 000. Se oli Heurekan historian vilkkain helmikuu ja kaikkien aikojen neljänneksi vilkkain kuukausi. Tuo kuukausikohtainen kävijäluku on ylitetty aiemmin ainoastaan Heurekan avajaisvuonna 1989.

  Jättimäiset dinosaurukset -näyttelyssä on esillä kaikkein kookkaimpia maapallolla eläneitä dinosauruksia. Näyttelyssä on liikkuvia dinosaurusrobotteja elinympäristössään sekä aitoja dinosaurusfossiileita ja fossiililöytöjen perusteella rakennettuja luurankoja. Näyttelyssä kerrotaan, miksi dinosaurukset kehittyivät niin isoiksi ja miten paleontologit työskentelevät sekä tutustutaan dinosaurusten evoluutioon. Heureka on tuottanut Jättimäiset dinosaurukset -näyttelyn yhteistyössä yhdysvaltalaisen Exhibits Rexin kanssa. Yhtiön perustaja Don Lessem on dinosaurustiedon dinosaurus: hänen kunniakseen on nimetty argentiinalainen Lessemsaurus. Don Lessem oli myös Jurassic Park -elokuvan dinosaurusasiantuntija.

  Heureka on avoinna arkisin ma-ke ja pe klo 10-17, torstaisin klo 10-20, ja viikonloppuisin klo 10-18. Liput maksavat aikuisilta 22 €ja lapsilta (6-15 v) 15 €. Alle 6-vuotiaat pääsevät aikuisen mukana maksutta.


  Tapahtumat > Elämykset & huvit


  Jättimäiset dinosaurukset -näyttely Heurekassa
  ma 30.12.
  Hintaluokka: Aikuiset 22 € Lapset (6-15-vuotiaat) 15 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Heureka

  Heureka
  Tiedepuisto 1
  Vantaa

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Tiedekeskus Heureka Vantaan Tikkurilassa on monipuolinen elämyskokonaisuus, joka tarjoaa vuorovaikutteisia näyttelyitä, planetaarioelokuvia sekä tiedeohjelmia ja tapahtumia ympäri vuoden. Heureka jakaa oivaltamisen ilon lähes 300 000 kävijän kanssa vuosittain ja kuuluu Suomen suosituimpiin vapaa-ajankeskuksiin.

  Tapahtumapaikan kotisivut: heureka.fi

  Heureka KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan