Iron Country Sisters

  ke 29.7.
  19:00
  G Livelab | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Iron Country Sisters on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen siskotrio, jonka englanninkielisessä musiikissa kaikuu perinteisen ja modernin americanan vaikutus.

  Bändin omaleimainen, lämmin ja kuulas soundi nojaa sielukkaisiin kolmiäänisiin harmonioihin sekä vahvaan tulkintaan. Siskosten persoonalliset lauluäänet soivat yhdessä upeasti jokaisen toimiessa vuorollaan myös solistina. G Livelab Helsingissä akustisten kitaroiden ja viulun soundia täydentää myös basso, rummut ja sähkökitara. Yhtyeen esikoisalbumi The Blue Hidden In ilmestyi viime syksynä Soit Se Silti -levy-yhtiön kautta ja kolmikko on viime aikoina esiintynyt niin Tavastialla, Möysän Essolla, Rytmikorjaamolla, Huvila-teltassa kuin Provinssissakin.


  Tapahtuma


  Iron Country Sisters
  Päivä: ke 29.7.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 23

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab
  G Livelab
  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  UUTTA! Katso myös G Livelab Tampere

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan