Irina Björklund & Pauanne

  Irina Björklund & Pauanne
  la 24.10.
  19:00
  G Livelab | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Laulaja-näyttelijä Irina Björklund esittää Helsingin G Livelabissa uutta materiaalia Rauhantekijä-televisiosarjaan pohjautuvalta uudelta albumilta Barely Ann-Mari.

  Korona-kevään aikana tehty levy äänitettiin kokonaan etätyönä, jokainen muusikko erikseen kodeistaan käsin. ”Työtapa oli meille kaikille aika uusi, huolestuttava aluksi, mutta tilanne pakotti meidät löytämään toisenlaisia ratkaisuja, keksimään pyörä uudelleen”, kertoo Björklund. Tuloksena on energiaa tuova ja suomalaista rauhantyötä ylistävä kokonaisuus, jonka sävellys- ja sovitustyöstä vastaavat Björklundin lisäksi Emma-palkittu kansanmusiikkiyhtye Pauanne (Kukka Lehto, Tero Pennanen, Janne Haavisto) sekä Björklundin yhtyeestä entuudestaan tuttu Janne Lappalainen (mm Värttinä). Kyseinen ryhmä nousee lokakuussa myös G Livelab Helsingin lavalle.


  Tapahtuma


  Irina Björklund & Pauanne
  Päivä: la 24.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 29 €

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab
  G Livelab
  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  UUTTA! Katso myös G Livelab Tampere

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan