Ina Forsman

  252

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 24.3. Aika: 19:00
  Sellosali | Soittoniekanaukio 1 A, Espoo | iCal

  Vuodesta 2013 lähtien musiikkia julkaissut ja maailmaa kiertänyt, Helsingistä Berliiniin muuttanut soul-artisti Ina Forsman tunnetaan etenkin hänen ilmaisuvoimaisesta ja sielukkaasta äänestään, sekä energisistä ja dynaamisista live-esiintymisistään.

  Ina Forsman vastaa itse kappaleidensa sanoituksesta ja sävellyksestä. Tulevalla levyllä hänen kädenjälkensä ulottuu kuitenkin aikaisempaa enemmän myös tuotantoon aina torvien sovituksesta stemmojen suunnitteluun. Forsmanin lisäksi levyä on ollut tuottamassa mm. Michael Bleu. Eri aikakausien soulista, R&B:stä ja jazzista ammentavaan orgaaniseen musiikkiin liittyvät englanninkieliset lyriikat, jotka kumpuavat suoraan artistin puhtaista emootioista.


  Tapahtumat > Jazz


  Ina Forsman
  pe 24.3.
  19:00
  Hintaluokka: 25/22 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka  400-paikkainen Sellosali Espoon Leppävaarassa on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja sinne on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.

  Hotelli lähellä Sellosalia Espoossa

  GLO Hotel Sello

  Glo Hotel Sellon sijainti on ihanteellinen lähellä Sellosalia, johon on vain lyhyt kävelymatka.

  Scandic Espoo

  Scandic Espoo on hotelli lähellä Sellosalia. Autolla, kuten taksilla hotellilta on alla 10 minuutin matka tapahtuma-alueelle.

  Sellosali KOHOKOHTIA

  pe 21.4. - la 29.4. April Jazz 2023Sellosali  Lisää samanlaisia tapahtumia
  JAZZ TAMPERE | JAZZ HELSINKI
  Jazz-, blues-, roots- ja etnomusiikkitapahtumien kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.