Hän joka kiinnostui ötököistä -monologi

  Hän joka kiinnostui ötököistä -monologi
  ke 27.10.
  19:00
  Teatteri Toivo | Hämeentie 103, Helsinki | iCal

  Hän joka kiinnostui ötököistä -monologi kuljettaa katsojan maailmanlopunmurjottajan dystopiseen maailmaan ja hetkeen, jossa ötökät alkavat kiinnostaa ihmiskuntaa enemmän.

  Ajan hermolla kulkeva teos pohtii ihmisen loppuunpalamista yhdessä planeetan kanssa ja sitä, mitä meistä – tai planeetasta – on lopulta jäljellä?

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  Teatteri Toivo on itsenäinen ammattijohtoinen teatteriseurue, joka rahoittaa taiteellista toimintaansa yritystapahtumilla, teatterielämyksillä, esiintymiskoulutuksilla ja yksityistilaisuuksilla. Teatterissa on 385 neliötä, puinen tanssilattia, tunnelmallinen sisustus ja yläkerran panoramalounge, josta voi seurata lavan tapahtumia.

  Toivon luonnollisen teatterin linja näyttäytyy katsojille elokuvamaisena, visuaalisena ja hyvin toden tuntuisena kokemuksena.


  Tapahtuma


  Hän joka kiinnostui ötököistä -monologi
  Päivä: ke 27.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: Peruslippu: 25 €


  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Teatteri Toivo
  Hämeentie 103
  Helsinki

  Hämeentie 103
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Hakaniemi


  Teatteri Toivo on vuonna 2007 perustettu ammattijohtoinen teatteriseurue, joka edustaa Suomessa poikkeuksellista luonnollista tapaa tehdä teatteria. Luonnollisen teatterin näytelmät ovat tunnistettavia visuaalisuudestaan, koskettavuudestaan ja samaistuttavuudestaan.

  HUOM! Käynti teatterille sisäpihan kautta osoitteessa Haukilahdenkatu 2 T.

  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan
  LISÄÄ