F + Pesso

  to 16.7.
  19:00
  G Livelab | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  G Livelab Helsingin heinäkuisessa illassa nähdään kaksi omaleimaista uuden polven musiikintekijää: Vuonna 2019 kahdella Emma-ehdokkuudella noteerattu Fanni Sjöholm eli F, sekä vastikään kehutun toisen albuminsa Mikset sä oo niinku kaikki muut? julkaissut räppäri-tuottaja Pesso.

  F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. F tuli myös tutuksi viime kesänä keikkalavoilla ihastuttaneesta D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-kollektiivista. Illan avaa Johanna Kustannuksen talliin kuuluva Pesso, joka tunnetaan herkän pohdiskelevista, mutta tarttuvista pop-biiseistään.


  Tapahtuma


  F + Pesso
  Päivä: to 16.7.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 23

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab
  G Livelab
  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  UUTTA! Katso myös G Livelab Tampere

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan