Eriopis – Antiikin myytti kohtaa arktisen tragedian

[TAPAHTUMA MENNYT]
  TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

Eriopis – Antiikin myytti kohtaa arktisen tragedian
pe 4.3. 19:00
Q-Teatteri | Tunturikatu 16, Helsinki | iCal

Historian lehdiltä kadonnut Eriopis on Q-teatterin näyttämöllä sekä antiikin myytin sivuhenkilö että teini-iän kynnyksellä oleva tyttö, joka pyörittää äitinsä kanssa pohjoisen koirasafaria.

Menetettyään äitinsä Medeian ja kaksosveljensä, Eriopis joutuu selviämään yksin. Eriopiksen elämästä irrallaan ollut isä Jason yrittää luoda tyttäreensä uudelleen yhteyttä, samalla kun lehdet ja televisio imevät tragediasta ainekset omiin kertomuksiinsa. Mutta onko Eriopiksella ollenkaan omaa ääntä? Kykeneekö Eriopis kertomaan omaa tarinaansa vai kertovatko muut sen hänen puolestaan?

Teatterin rajoja venyttävä, runollinen ja lihallinen läpileikkaus, elää yhtä aikaa ikuisissa arkkityypeissä ja nykyhetken ärsykkeitä pursuavassa mediamaailmassa.

Q-teatteri on freelance-näyttelijöiden Antti ja Leo Raivion sekä Heikki Kujanpään vuonna 1990 perustama ammattiteatteri, jonka 50-henkinen jäsenistö koostuu pääasiassa freelance-teatterintekijöistä. Se sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä.


Tapahtuma


Eriopis – Antiikin myytti kohtaa arktisen tragedian [TAPAHTUMA MENNYT]
Päivä: pe 4.3.
Aika: 19:00
Hintaluokka: 35 € perusliput
Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


Tapahtumapaikka


Q-Teatteri
Q-Teatteri
Tunturikatu 16
Helsinki

Tunturikatu 16
Helsinki

Hotellit läheisyydessä Kamppi


Q-teatteri on freelance-näyttelijöiden Antti Raivion ja Leo Raivion sekä Heikki Kujanpään vuonna 1990 perustama ammattiteatteri, jonka 50-henkinen jäsenistö koostuu pääasiassa freelance-teatterintekijöistä. Se sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä.

Ravintolat Q-teatterin läheisyydessä

Töölössä Q-teatterin läheisyydessä on useita hyviä ravintoloita. Niistä lähin on teatterin itsensäkin suosima Ravintola Aito, joka valmistaa tuoreista raaka-aineista rehtiä skandinaavista ruokaa.

Katso arviot ja varaa pöytä

+ Lisää ravintoloita Q-teatterin lähellä Quandoo.fi

 

Hotellit Q-teatterin läheisyydessä

Töölössä Q-teatterin lähettyviltä löytyy melkein kymmenen hotellia, joista suosittelemme suomalaista muotoilua ja suunnittelua suosiva Hotelli Helka lähellä Kampin liikekeskusta. Booking.comista löytyy yli 5000 tarkistettua hotelliarviota hotellista

Katso arviot ja varaa huone

 

Q-Teatteri KOHOKOHTIA

Teatteri ja tanssi

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan
  • Teatteritapahtumat: tanssitaide ja teatteriohjelmisto


    RSS