Epätoivoklubi

  la 14.12.
  20:00
  Manala | Dagmarinkatu 2, Helsinki | iCal

  Epätoivoklubi on All Female Panelin ja näyttelijä Tero Tiittasen, yhteinen rakkauslapsi, joka sai inspiraationsa Instagramissa kulttisuosioon nousseista ”Luetaan Tinder-profiileja ääneen” -videoista.

  Kyseessä on elävän yleisön edessä toteutettava viihteellinen paneelikeskustelu, jossa näyttelijä Tero Tiittanen lukee ääneen Tinderin mehukkaimpia profiileja, joita koomikkokollektiivi All Female Panel ruotii yhdessä vierailevan kiintiömiehen avustuksella. Ja kiintiömieheksi valikoitui jo toistamiseen ja ansioituneesti Havaintoja parisuhteesta -blogin kirjoittaja Sami Minkkinen.

  All Female Panelia illassa edustavat: Saana Peltola, Helena Pöllänen ja Ida Grönlund.

  Henkilöllisyyksiä ei paljasteta ja asenne on aina lämpö ja rakkaus! Panelistit laittavat myös itsensä likoon ja illan aikana kaikki mahdolliset yllätyskäänteet ovat todennäköisiä. Show’n aikana muodostetaan myös yksi oikea sokkotreffi-mätsi.

  Tämä koomikkokollektiivin ja Tinder-Teron yhteinen rakkauslapsi näki parrasvalot ensimmäistä kertaa lokakuussa ja koska ilta oli silkkaa rakkautta, Epätoivoklubi saa toivottua jatkoa hetikohta lauantaina 14.12. ja paikkana jälleen tuttu ja turvallinen Manala sekä Bottan kolmannen kerroksen Tina-klubi.


  Tapahtuma


  Epätoivoklubi
  Päivä: la 14.12.
  Aika: 20:00
  Hintaluokka: 16,50€/13,50€

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Manala
  Manala
  Dagmarinkatu 2
  Helsinki

  Dagmarinkatu 2
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


  KOHOKOHTIA

  pe 6.11.20:00 All Female Panel stand up -klubiManala
  la 5.12.20:00 All Female Panel stand up -klubiManala