Emma Salokoski & Kalevi Louhivuori’s Free Fall

  la 15.8.
  18:00
  Astoria-sali | Iso Roobertinkatu 14, Helsinki | iCal

  Uuden Astoria Klubin avajaiskonsertissa kuullaan Emma Salokosken musiikillinen elämänkerta uran alusta tähän päivään – miten hänestä on vuosien kuluessa tullut sellainen artisti, kuin hän nyt on.

  Emma esittää uraansa merkittävästi vaikuttaneiden esiintyjien musiikkia omien kappaleidensa lisäksi ja kertoo, miksi kyseiset laulut ovat olleet hänelle niin merkityksellisiä.

  Free Fall -ilta on vapaapudotus Emma Salokosken musiikilliseen minään – syvälle luotaava vierailu hänen sieluunsa. Emman kanssa Astoria Klubin lavalle nousee Free Fall Collective, jossa soittaa Suomen eturivin huippumuusikoita trumpetisti-säveltäjä Kalevi Louhivuoren johdolla. Luvassa on eri musiikkilajien monipuolista hehkutusta.

  Eri musiikkilajien kanssa viihtyvä Emma Salokoski on helsinkiläissyntyinen laulaja-lauluntekijä, musiikillinen kameleontti ja monipuolinen tulkitsija. Emman ura laulajana alkoi vuonna 1998, ja hän on tehnyt yhteistyötä maamme eturivin muusikoiden kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla. Emma Salokoski säveltää ja sanoittaa usein laulunsa, ja hänen musiikkiaan on esitetty myös useissa teatteri- ja tanssiproduktioissa. Vuonna 2006 hänet valittiin Emma-gaalassa vuoden naissolistiksi.

  Emma Salokoski Ensemblen Kaksi mannerta -albumi on myynyt kultaa, ja vuonna 2010 julkaistun kappaleen Veden alla -videota on katsottu YouTubessa yli neljä miljoonaa kertaa.

  Livestream – Jos et jostain syystä pääse Iso Roballe, voit osallistua keikkatunnelmaan vaikkapa kotisohvaltasi. Tämä konsertti lähetetään suorana livestream-lähetyksenä live.keikalla.fi-sivustolla. Tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan.


  Tapahtuma


  Emma Salokoski & Kalevi Louhivuori’s Free Fall
  Päivä: la 15.8.
  Aika: 18:00
  Hintaluokka: 28 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Astoria-sali
  Iso Roobertinkatu 14
  Helsinki

  Iso Roobertinkatu 14
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan