Eleanor Bauer, Chris Peck: BAUER HOUR & A PECK SEC

  165
  Kuva: Tjumur Dance Theater. Kuvassa Doctor Dance.

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 10.2. Aika: 20:30
  Kaapelitehdas | Kaapelitehdas, Helsinki | iCal

  BAUER HOUR & A PECK SEC (featuring Doctor Dance ja Professor Peck) on keskusteluohjelma, varietee, taikaesitys, pelkkää kaaosta, kaikkea tai ei mitään näistä ja lisäksi kokeilu.

  Tanssitaiteilija Eleanor Bauerin ja muusikko/säveltäjä Chris Peckin juontama BAUER HOUR & A PECK SEC on tila ja aika sille, mikä tuntuu tärkeältä juuri tässä ja nyt eikä myöhemmin. Tämä on tilaisuus harjoitella uutta ja jakaa mieltä mietityttävää ja huvittavaa: asioita, jotka koristavat elämäämme ja jotka tarvitset paikan yöksi, jotta saamme nukuttua. Tämä on säiliö asioille, jotka päättyvät sanoihin ”kuulit sen täällä ekana”.


  Tapahtumat > Teatteri ja tanssi


  Eleanor Bauer, Chris Peck: BAUER HOUR & A PECK SEC
  pe 10.2.
  20:30
  Hintaluokka: 10 eur
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Kaapelitehdas


  Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus, jossa toimii mm. 3 museota, 10 galleriaa, ravintola, kahvila, tanssiteattereita, taidekouluja sekä taiteilijoita, bändejä ja luovien alojen yrityksiä.

  Suvilahden entisen sähkövoimalan ja kaasulaitoksen alueeseen kuuluu 9 rakennusta, 2 kaasukelloa sekä 2,5 hehtaaria piha-aluetta. Suvilahden ovat ottaneet omakseen monenlaiset kulttuuritoimijat kirjailijoista esittäviin taiteisiin ja uudesta sirkuksesta graffitigalleriaan.

  Hotelli lähellä Kaapelitehdasta

  Clarion Hotel Helsinki
  Clarion Hotel Helsingin sijainti on loistava lähellä Kaapelitehdasta.

  Clarion Hotel Helsingin korkeasta hotellitornista löytyy ruotsalaisen huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa oleva Kitchen & Table -ravintola sekä Skyroom Bar. Tapahtuman voi yhdistää myös hotellilomaan, johon kuuluu ylellinen kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja tietysti aamiainen.

  Katso myös lahjakortit

  Kaapelitehdas KOHOKOHTIA

  pe 21.7. - su 23.7. Summer Sound Festival 2023Kaapelitehdas  Lisää samanlaisia tapahtumia:
  TEATTERIT TAMPERE | TEATTERIT HELSINKI | TEATTERIT OULU | TEATTERIT HÄMEENLINNA
  Suomen teatterikaupungit ja niiden teatteriesitykset