Egotrippi

  Egotrippi
  ti 5.12.
  22:00
  Virgin Oil Co. | Mannerheimintie 5, Helsinki | iCal

   

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  10-niminen albumi sisältää kymmenen uutta Egotrippi-biisiä. Elämänsä iskussa oleva bändi lähtee kiertueelle lokakuun lopussa. Täyden kympin miehet ottavat Suomen syksyllä haltuun lokakuussa Tampereelta käynnistyvällä kiertueella. Helsingissä trippi koetaan tiistaina 5.12. Virgin Oilissa.

  – Malttamattomina odotellaan, että päästän soittamaan näitä uusia kappaleita vanhojen suosikkien ja harvinaisuuksien kanssa, kommentoi bändi rundin ja levynjulkaisun alla.

  Suomen rakastetuimpiin klassikkobändeihin lukeutuva Egotrippi valmistautuu uransa kymmenennen albumin julkaisuun. Lokakuun 13. Päivä ilmestyvä levy on nimetty ytimekkäästi nimellä 10 ja se sisältää kymmenen uutta kappaletta.

  – Halusimme tehdä selkeän kymmenen biisin kokonaisuuden, jossa kaikki kappaleet lunastaisivat paikkansa toisistaan erilaisina, mutta yhtä vahvoina lauluina, kommentoi Egotripin Knipi juuri valmistunutta kokonaisuutta.

  Albumin äänitykset alkoivat pari vuotta sitten ja levyä on bändin lisäksi ollut tuottamassa jo aiemmilta levyiltä tutut herrat Arttu Peljo (Vuosi nolla, Pilvien alla, maan päällä, Maailmanloppua odotellessa) ja Lasse Kurki (Helsinki-Hollola, Matkustaja, Vielä koittaa uusi aika, Maailmanloppua odotellessa). ”Orkesterin 25 vuoden kynnyksellä tullaan takaisin elävämpänä kuin koskaan. Jengi tulee olemaan että: “Nehän on vielä elossa – olisipa itse ollut 25-vuotiaana tuossa iskussa!” virnistelee Anssi Maasalo bändin tunnelmia.

  Suurin osa 10-albumin kappaleista on tuttuun tapaan orkesterin omaa kädenjälkeä, mutta levyllä on muutama kappale, joiden tekoon sekä Iisa että Tuure Kilpeläinen ovat osallistuneet. Iisan tekstittäjän taitoja kuullaan nyt radiosoitossa olevalla Ennen ja nyt -kappaleella ja lisäksi Patja, on sävelletty Iisan sanoitukseen. Kaihoisan kadonnutta kauneutta kappaleen teksti on puolestaan syntynyt Knipin ja Tuuren yhteistyönä. Levyltä on aiemmin julkaistu singleinä jo kappaleet Valtatie ja Vieläkö mut voi pelastaa.

   

  Egotrippi 10-kiertue

  pe 20.10. Tampere, Viihdemaailma Ilona
  la 21.10. Seinäjoki, Vihdemaailma Ilona
  pe 27.10. Jyväskylä, London
  la 28.10. Kuopio, Viihdemaailma Ilona
  pe 3.11. Pori, Bar Kino
  pe 10.11. Oulu, Viihdemaailma Ilona
  la 11.11. Levi, Hullu Poro Areena
  la 2.12. Turku, Hamburger Börs Nightclub
  ti 5.12. Helsinki, Virgin Oil
  to 7.12. Helsinki, Viking Line m/s Mariella
  pe 15.12. Joensuu, Sokos Hotel Kimmel
  la 16.12. Turku, m/s Viking Line Grace

  Lisäykset ja muutokset mahdollisia.

  Yli 20 vuotta musiikkia tehnyt Egotrippi teki suuren läpimurron viidennellä albumillaan Matkustaja, joka poiki yhtyeelle ensimmäisen kultalevyn. Myöhemmin julkaistu 20 suosikkia -kokoelmalevy myi jo platinaa, ja levyltä lohkaistu single Matkustaja oli vuonna 2005 eniten radioissa soinut kotimainen kappale. Kuudennella albumillaan Vielä koittaa uusi aika bändi nousi ensimmäistä kertaa listaykköseksi. Vuonna 2008 julkaistu Maailmanloppua odotellessa palkittiin kolmella Emma-patsaalla.

   


  Tapahtuma


  Egotrippi
  Päivä: ti 5.12.
  Aika: 22:00
  Hintaluokka: 16,50 Tiketti.fi

  http://www.virginoil.fi
  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Virgin Oil Co.
  Mannerheimintie 5
  Helsinki

  Mannerheimintie 5
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Helsinki City Centre


  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan
  LISÄÄ