DocPoint-klubi: Jesse Markin

  219

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 4.2. Aika: 22:00
  G Livelab Helsinki | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin vahvaa musatarjontaa jatkaa DocPoint-klubilla esiintyvä, genrejä indiestä rockin kautta souliin ja hiphopiin yhdistelevä Jesse Markin.

  Jesse Markinin debyyttialbumi FOLK (2019) toi artistille Emma-, Teosto-, Femma- ja Indie Awards -palkinnot. Toinen albumi NOIR (2021) oli tyylilajeja vielä rohkeammin tutkiskeleva mutta sanoituksiltaan intiimimpi arvostelumenestys. Levyjen lisäksi karismaattisen Markinin intensiiviset live-esiintymiset loppuunmyydyillä klubeilla ja suurilla festivaalilavoilla ovat saaneet ylistystä osakseen.


  Tapahtumat > Jazz


  DocPoint-klubi: Jesse Markin
  la 4.2.
  22:00
  Hintaluokka: 26
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  G Livelab Helsinki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

  Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

  Katso myös G Livelab Tampere

  Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

  Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä. Marskin sijainti on optimaalinen erityisesti Junalla ja linja-autolla kulkeville lähilomailijoille.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  G Livelab Helsinki KOHOKOHTIA

  la 1.4.21:00 Ylva HaruG Livelab Helsinki  Lisää samanlaisia tapahtumia
  JAZZ TAMPERE | JAZZ HELSINKI
  Jazz-, blues-, roots- ja etnomusiikkitapahtumien kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.