Club For Five – Jouluna 2019

  Joulukonsertti Helsinki
  su 15.12.
  15:00
  Musiikkitalo | Mannerheimintie 13 A, Helsinki | iCal

  Kansainvälisesti arvostetun Club For Fiven Jouluna-konserttisalikiertue on taas täällä! Monelle jo perinteeksi muodostunut joulukonsertti on raikkaasti uudistettu ja se pitää sisällään upeiden perinteisten joululaulujen lisäksi myös täysin uutta joulumusiikkia.

  ”Versioimme nyt ensimmäistä kertaa monia merkittäviä, meiltä aiemmin väliin jääneitä kansainvälisiä ja kotimaisia sävelmiä. Luvassa on tuliteriä tulkintoja useista suurista klassikoista, kuten Sylvian ja Adamin joululaulut. Mukana on myös isoja yllätyksiä. Tulemme huolehtimaan siitä, että konsertista löytyy sopivassa suhteessa sekä uutta että vanhaa, ja toisaalta sekä rytmiä että rauhaa. Monipuolisuus ja laatu ovat meille kunnia-asioita. Panostamme paljon alati muuttuvaan show’hun ja valosuunnitteluun. Lämpimästi tervetuloa aloittamaan joulu 2019 kanssamme!” kertoo Club For Five.


  Tapahtuma


  Club For Five – Jouluna 2019
  Päivä: su 15.12.
  Aika: 15:00
  Hintaluokka: 50 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Musiikkitalo
  Musiikkitalo
  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


  Liput Musiikkitalon tapahtumiin

  Lisää Musiikkitalon tapahtumia

  Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka kaupungin sydämessä. Musiikkitalossa järjestetään kauden aikana yli 100 tapahtumaa kuukaudessa: valinnan varaa löytyy klassisesta poppiin.
  LISÄÄ

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan