Clément Michel: Kolmen kimppa

  Clément Michel: Kolmen kimppa
  ti 19.11.
  19:00
  Pressa | Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki | iCal

  Helsingin Kaupunginteatterin studio Pasilan syyskauden avaa ranskalaisen Clément Michelin Kolmen kimppaTilannekomedia tuo tv:n puolelta tutun lajityypin teatterin lavalle ja lähemmäs yleisöä.

  Komedia kuvaa osuvasti nykyajan nuoria aikuisia ratkomassa ikiaikaisia parisuhteen peruskysymyksiä. Se on tarina kaikille niille, jotka ovat ihastuneet, rakastuneet, eronneet tai ajautuneet auttamaan kaveria parisuhdehädässä. Tiukkarytmisen tilannekomedian ohjaaja on Liisa Mustonen, ja sen rooleissa taituroi nuori näyttelijäkolmikko Elina Hietala, Jarkko Niemi ja Olli Rahkonen.

  Pauli (Jarkko Niemi) haluaisi erota tyttöystävästään Sofiasta (Elina Hietala), mutta ei saa sanottua asiaa suoraan, vaan yrittää mieluummin tulla itse jätetyksi. Hän pyytää ystävänsä Martinin (Olli Rahkonen) asumaan heidän kotiinsa, jotta Sofia kyllästyisi kimppakämppäilyyn ja lähtisi. Sofia on kuitenkin hyvin ymmärtäväinen oudosti käyttäytyviä miehiä kohtaan, ja lopulta käykin niin, se on hän, joka yllättää miehet.

  ”Pääsemme lähietäisyydeltä seuraamaan tarkasti tikittäviä, ihan pimeitä ja hyvinkin tunnistettavia tilanteita. Tämän teoksen suola on tunnistettavuus, mutta ennen kaikkea näyttelijät ja heidän työskentelynsä. Tilannekomiikka on näyttelijän herkkua. Siihen tarvitaan tekniikkaa, rytmitajua, läsnäoloa, riskinottokykyä, heittäytymistä ja tarkkuutta. Onneksi tässä teoksessa on täyskäsi! Kolmen kimpan näyttelijät tasan tarkkaan täyttävät mittansa ja pistävät tuulemaan”, sanoo ohjaaja Liisa Mustonen.

  Näytelmän on suomentanut Reita Lounatvuori. Lavastuksen ja puvut on suunnitellut Tellervo Syrjäkari. Valosuunnittelusta vastaa Teppo Saarinen ja äänisuunnittelusta Maura Korhonen. Naamioinnin ja kampaukset on suunnitellut Aino Hyttinen.

  Helsingin Kaupunginteatteri testaa Kolmen kimppa -esitysten yhteydessä teatteriesityksen dynaamista hinnoittelua, jolloin lipun hinta määräytyy näytännön täyttöasteen ja ostoajankohdan mukaan.

  Kolmen kimppa -ensi-ilta 12.9.2019 klo 19 Helsingin Kaupunginteatterin studio Pasilassa (Ratamestarinkatu 5)
  Liput: 10 € – 50 € (sis. pm)


  Tapahtuma


  Clément Michel: Kolmen kimppa
  Päivä: ti 19.11.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 10 € - 50 €

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Pressa
  Eteläinen Rautatiekatu 4
  Helsinki

  Eteläinen Rautatiekatu 4
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan