Cirque du Soleil : Corteo

  to 2.6. - la 4.6.
  19:30
  Hartwall Arena | Areenankuja 1, Helsinki | iCal

  Cirque du Soleilin rakastetuimpiin esityksiin lukeutuva Corteo nähdään Suomessa Helsingin Hartwall Arenalla 2. – 5.6.2022.

  Maailman lumoavimmaksi areenashowksi tituleerattu Corteo on jälleen Euroopan-kiertueella, jonka myötä esitys saadaan myös Suomeen.

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  Daniele Finzi Pascan käsikirjoittama ja ohjaama Corteo on visuaalisesti vaikuttava show, joka yhdistää teatterin ja akrobatian maagiseksi taikamaailmaksi. Suosittu esitys sai ensi-iltansa Montrealissa vuonna 2005 ja sen jälkeen neljällä mantereella ja 21 maassa vieraillut esitys on kerännyt jo yli yhdeksän miljoonaa katsojaa.

  Italian kielellä Corteo tarkoittaa kulkuetta ja esitys onkin Corteon pääosissa olevan klovnin kuvittelema karnevalistinen kulkue, jota enkelit seuraavat ylhäältä. Klovnin kuvittelemassa karnevalistisessä hautajaiskulkueessa kulkee rinnakkain koko ihmisyyden kirjo: pienuus ja suuruus, traagisuus ja kepeys sekä epätäydellisyyden viehätysvoima. Lyyrinen ja leikkisä musiikki kuljettaa Corteota pitkin ajatonta juhlaa, jossa illuusio leikittelee todellisuuden kanssa.

  Lavan konsepti ja sen ainutlaatuinen sijoittelu luovat teatraaliset puitteet, joita ei aiemmin ole nähty Cirque du Soleilin areenaesityksissä. Koko komeutta somistavat Eiffel-tornin innoittamana ripustetut verhot sekä käsinmaalatut keskusverhot, jotka luovat lavalle suureellisuuden tuntua. Koko perheelle sopiva esitys johdattaa yleisön komedian ja spontaanisuuden maailmaan, joka sijaitsee salaperäisessä taivaan ja maan välisessä tilassa.


  Tapahtuma


  Cirque du Soleil : Corteo
  Päivä: to 2.6. - la 4.6.
  Aika: 19:30
  Hintaluokka: 104 € / 94 € / 74 € Ticketmaster.fi
  Tapahtumapaikka


  Hartwall Arena
  Hartwall Arena
  Areenankuja 1
  Helsinki

  Areenankuja 1
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Hartwall Arena Lippuja

  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Ozzy Osbourne - to 17.2. - 18:00
  LISÄÄ