SIIRTYY: Celine Dion

  127
  Celine Dion -konsertti Helsingin Hartwall Arenalla 2022
  ti 23.8.
  Hartwall Arena | Areenankuja 1, Helsinki | iCal

  Maailman kaikkien aikojen suosituimpiin laulajiin lukeutuva supertähti Celine Dion saapuu konsertoimaan elokuussa 2022 Hartwall Arenalle.

  Konserttien oli määrä toteutua Helsingin Areenassa, mutta konserttien järjestäjä, All Things Live, on päättänyt siirtää ne muualle.
  Celine Dionin konsertit ovat lähes loppuunmyydyt, joten konserttien järjestäjä suosittelee asiakkaita säilyttämään lippunsa uusia konserttipäiviä varten.
  Uudet päivät ja esityspaikat ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Viimeksi Celine Dion esiintyi Suomessa vuonna 2008 ja palaa nyt yli kymmenen vuoden odotuksen jälkeen jälleen Suomeen osana laajaa Courage-maailmankiertuettaan.

  Celine Dionin kiertue juhlistaa hänen ensimmäistä englanninkielistä albumiaan kuuteen vuoteen. Dion julkaisi hiljattain kolme uutta laulua, Imperfections, Lying Down ja Courage, tulevalta Courage-nimiseltä albumiltaan.

  Celine Dionin ura lähti huikeaan nousukiitoon jo hänen ollessa teini-ikäinen. Dion voitti Eurovision laulukilpailun vuonna 1988 kappaleella Ne partez pas sans moi. Ensimmäisen englanninkielisen albuminsa, Unison, hän julkaisi 1990.

  Hänen uransa on kestänyt jo yli 35 vuotta ja tuona aikana hänen albumejaan on myyty yli 250 miljoonaa kappaletta. Hän on voittanut viisi Grammy-palkintoa, kaksi Oscar-palkintoa, seitsemän American Music Awardsia, 20 Juno Awardsia sekä huikeat 40 Félix Awardsia.


  Tapahtumat > Festivaalit


  SIIRTYY: Celine Dion
  ti 23.8.
  19:30
  Hintaluokka: Useita lipunhintoja Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka


  Hartwall Arena

  Hartwall Arena
  Areenankuja 1
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Hartwall Arena Lippuja

  Hartwall Arena KOHOKOHTIA

  ma 22.8.19:30 SIIRTYY: Celine DionHartwall Arena
  ti 23.8.19:30 SIIRTYY: Celine DionHartwall Arena
  la 8.10.18:00 SIIRTYY: The Cure HelsingissäHartwall Arena
  to 3.11. - su 6.11. CATS-musikaaliHartwall Arena
  ke 3.5.18:00 Ozzy Osbourne "No More Tours 2" -jäähyväiskiertueHartwall Arena