Café Verandan Pop & Jazz Afterit: Trio Inea

  to 25.4.
  18:00
  Finlandia-talo | Mannerheimintie 13e, Helsinki | iCal

  Café Verandan Pop & Jazz Konservatorion kanssa yhteistyössä järjestämät Pop&Jazz afterit saavat jatkoa. Torstaina 25.4. heti Tiedeklubin tapahtuman jälkeen lavan valloittaa Trio Inea.

  Trio Inea on syntynyt halusta välittää kuulijalle rentoa tunnelmaa ja hyvää mieltä. Kahden naisäänen, Anna Rapinojan ja Aliisa Hirvosen, heleä yhteissointi pääsee oikeuksiinsa pianisti Sonja Kaipaisen säestämänä. Blues, jazz- ja soulvaikutteisesta repertuaarista välittyy elegantin tyylikäs ja lämmin tunnelma. Musiikista on löydettävissä myös vaikutteita latinalaisamerikkalaisesta musiikista. Ohjelmistosta löytyy uudenlaisia, Inean näköisiä sovituksia niin tunnetuista vanhemmista jazzsävelmistä kuin soulklassikoistakin – leikkisyyttä unohtamatta. Inea soi elegantisti pieni pilke silmäkulmassa.

  Aliisa Hirvonen – voc & perc
  Anna Rapinoja – voc & perc
  Sonja Kaipainen – pno


  Tapahtuma


  Café Verandan Pop & Jazz Afterit: Trio Inea
  Päivä: to 25.4.
  Aika: 18:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Finlandia-talo
  Finlandia-talo
  Mannerheimintie 13e
  Helsinki

  Mannerheimintie 13e
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on Helsingin monipuolisin tapahtumien sekä kongressien keskus, ja on itsessään nähtävyys. Finlandia-talo sai Pohjoismaiden ensimmäisenä kongressi- ja tapahtumatalona kansainvälisesti arvostetun neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksen.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan