Bo Kaspers Orkester, Tuomo & Markus

  pe 14.6.
  18:30
  Hernesaaren ranta | Hernesaarenranta 6, Helsinki | iCal

  Bo Kaspers Orkester suuntaa perjantaina 14. 6. Helsingin Hernesaaren rantaan. Urallaan yli miljoona albumia myynyt ja Grammis-palkittu popjazz-yhtye juhli viime vuonna 25-vuotista taivaltaan, julkaistiinhan esikoisalbumi Söndag på sängen vuonna 1993.

  Pitkän menestyksekkään yhtyeen uran lisäksi yhtyeen keulamies Bo Sundström on tehnyt myös onnistunutta soolotyötä, ja näistä hänelle on vastikään myönnetty Ruotsissa arvostettu Evert Taube -stipendi.

  Bo Kaspers Orkesterin kokoonpanossa vaikuttavat Bo Sundströmin lisäksi Fredrik Dahl (rummut) Michael Malmgren (basso) ja Mats Schubert (piano). Ydinryhmän lisäksi BKO:n soundia Suomessa täydentävät Robert Östlund (kitara) ja vaskipuhaltimissa loistavat John-Erik Bentlöv (trumpetti) sekä Björn Jansson (saksofoni).

  ”Kaiken järjen mukaan nyt pitäisi pitää taukoa jonkin aikaa, mutta soittaminen on vain niin hauskaa. Ja erityisesti kauniissa paikoissa, joihin pääsemme ensi kesänä. Toivottavasti nähdään!”, yhtye kertoo.

  Bo Kaspers Orkesterin paluu Helsinkiin kesäkuun 14. päivänä täydentyy upealla kaksikolla: Ennen ruotsalaivieraita lavalle nousee muun muassa soololevyillään loistaneen Tuomo Prättälän ja The Latebirds -yhtyeestä tutun Markus Nordenstrengin Tuomo & Markus -kokoonpano.


  Tapahtuma


  Bo Kaspers Orkester, Tuomo & Markus
  Päivä: pe 14.6.
  Aika: 18:30
  Hintaluokka: 49 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Hernesaaren ranta
  Hernesaarenranta 6
  Helsinki

  Hernesaarenranta 6
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan