Balletto di Milano: Romeo ja Julia

  Romeo ja Julia baletti
  ke 29.4.
  19:00
  Aleksanterin teatteri | Bulevardi 23-27, Helsinki | iCal

  Romeo ja Julia on ajaton balettiklassikko. Koreografi Federico Veratti on taitava yhdistämään klassisen ja nykytanssin harmonisesti, ja hänen yksinoikeudellinen versionsa kertoo uskollisesti tarinan kahdesta puhtaan rakkauden ikonista, jotka ovat ristiriidassa yhteiskunnan kanssa.

  Veratti tuo oman lisäyksen myös pukuihin, Capuletien kultaisiin, hopeaväriset Montagueille, antaen ylimääräisen ripauksen omaperäisyyttä ja nykyaikaisuutta tälle virtuoosirikkaalle baletille. Erityisen jännittävä show, myös Tšaikovskin musiikin räjähtävän voiman ansiosta. Tämä on yksi ominaispiirteistä: Taiteellisen ohjauksen teettämä musiikillinen tutkimus, jonka Maestro Bogarad aloitti Moskovassa ja, jonka päätti maestro Michele Rovetta, oli monimutkainen projekti, joka alkoi Tšaikovskin oopperan ensimmäisellä luonnoksella Moskovan arkistoissa. Marco Pestan suunnitteleman lavasteen inspiraation lähteenä on itse Veronan kaupunki pyrkimyksenä tuoda yleisö syvemmälle tarinaan.


  Tapahtuma


  Balletto di Milano: Romeo ja Julia
  Päivä: ke 29.4.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 48 / 42 /38 € Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Aleksanterin teatteri
  Aleksanterin teatteri
  Bulevardi 23-27
  Helsinki

  Bulevardi 23-27
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Punavuori


  LIPUT ALEKSANTERIN TEATTERIN ESITYKSIIN

  RAVINTOLAT LÄHEISYYDESSÄ

  Ravintola Wernerin hyvän tuulen lähettiläs on ravintoloitsija itse.

  Werner valloittaa Helsingin Bulevardilla rehellisillä raaka-aineilla, hymyllä, suurella sydämellä ja pilkkeellä silmäkulmassa. Lounas, kokous, illallinen, after work tai pienimuotoiset juhlat Helsingin Bulevardin ytimessä.

  Suomen suurimmalla avotuli grillillä valmistettu ruoka on ottanut vaikutteita Välimeren alueelta mukaan lukien Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä

  TARKISTA PÖYTÄVARAUSTILANNE ONLINE

  Ravintola Wernerissä kipinät sinkoilevat

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan