Art goes Kapakka 2022

  645

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 27.8.
  Finlandia-talo | Mannerheimintie 13e, Helsinki | iCal

  Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali nostaa esiin tuoretta taidetta, uusia ideoita ja kiinnostavia tekijöitä. Ravintola- ja baarifestivaali on jälleen suurella innolla mukana luomassa iloa ja eloa Helsinkiin sekä rentoutta pakaroihin 18.8.-27.8.2022!

  Art Goes Kapakka on tuonut korkeatasoista taidetta elokuun iltoihin vuodesta 1995 lähtien. Kyseessä on jo 27. kerta kun tuore taide valloittaa yleisön  Helsingin baareissa ja kapakoissa.

  Tuttuun tapaan laulun juhlaa elokuiseen Helsinkiin tuo myös Kuorojen Kierros.

  Festivaalin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy. Kohokohtina bändejä, uusia kykyjä, huimaa lahjakkuutta, kiinnostavia keskusteluja, kuvataidetta, runoutta, performansseja – kulinaarisia nautintoja unohtamatta


  Tapahtumat > Festivaalit


  Art goes Kapakka 2022
  la 27.8.
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Finlandia-talo


  Liput Finlandia-talon tapahtumiin: Ticketmaster.fi

  Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on Helsingin monipuolisin tapahtumien sekä kongressien keskus, ja on itsessään nähtävyys. Finlandia-talo sai Pohjoismaiden ensimmäisenä kongressi- ja tapahtumatalona kansainvälisesti arvostetun neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksen.

  Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1971 valmistunut Finlandia-talo on Suomen tunnetuin tapahtuma- ja konserttikeskus keskellä Helsinkiä.

  Rakennuksen perusparannus vuonna 2022

  Finlandia-talon perusparannuksen ajaksi Töölönlahden rantaan avautuu Pikku-Finlandia-niminen uusi tapahtumakeskus ravintola- ja tapahtumakäyttöön. Finlandia-talon peruskorjaus kestää noin kaksi ja puoli vuotta.

  Finlandia-talo KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan