Ariana Grande

  la 5.10.

  Hartwall Arena | Areenankuja 1, Helsinki | iCal

  Poptaivaan tämän hetken kirkkain tähti, Ariana Grande, odotetulle keikalleen Helsinkiin

  Spotifyn globaalisti striimatuin artisti ja poptaivaan tämän hetken kirkkain tähti, Ariana Grande, saapuu vihdoin odotetulle keikalleen Helsinkiin. Viime aikoina soittolistoja Thank u, next – ja Ntears left to cry -hiteillään dominoineen laulajan ensimmäinen Suomen esiintyminen tapahtuu ensi vuonna Hartwall Arenalla 5.10.2019. lokakuuta. Lipunmyynti The Sweetener Tour -konserttiin on käynnistynyt Ticketmasterissa.

  Uskomattomasta äänialastaan tunnettu Ariana Grande on yksi menestyksekkäimmistä ja vaikutusvaltaisimmista nimistä tämän päivän popmusiikissa. 25-vuotias Grande on julkaissut kolme platinaa myynyttä studioalbumia, ylittänyt 18 miljardia striimiä singleillään sekä kerännyt urallaan jo kuusi Grammy-ehdokkuutta. Neljäs ja paljon odotettu uutuuslevy ”sweetener” julkaistiin elokuussa. Suomessakin kultarajan ylittänyt albumi ja ”god is a woman” -single toivat Grandelle tuoreet ehdokkuudet ensi vuoden Grammy-palkintogaalassa (Best Pop Vocal Album / Best Pop Solo Performance). Tänä vuonna radiolistoja hallinnut ”no tears left to cry” nousi Spotifyn globaalin listan toiseksi ja kuului Suomessakin radioiden Top-5 soitetuimpien kappaleiden joukkoon. Nyt marraskuussa julkaistun ”thank u, next” -singlen musiikkivideo rikkoi YouTube-ennätyksen keräten eniten katselukertoja yhden vuorokauden aikana. Kappale on Arianan ensimmäinen Spotifyn kärkisijan saavuttanut hitti Suomessa.

  Vuoden 2013 ”Yours Truly” -debyyttialbumi nosti pop-, R&B- ja soulmusiikkia yhdistelevän laulajattaren kertaheitolla valtaisaan suosioon. Seuraavana vuonna julkaistu levy ”My Everything” sisälsi megahitit ”One Last Time” ja ”Break Free” sekä kuusinkertaiset platinasinglet ”Problem” ja ”Bang Bang”. Kriitikoiden hehkuttama ja naiseutta ylistävä ”Dangerous Woman” -levy (2016) ja 85 areenashow’ta sisältänyt maailmankiertue vahvistivat artistin asemaa popin edelläkävijänä.

  Ariana Grande on Instagramin toiseksi seuratuin artisti 138 miljoonalla seuraajallaan. Hän on osoittanut lahjakkuutensa viihteen eri osa-alueilla ja tunnetaan myös esiintymisistään Broadwaylla sekä tv-ohjelmissa Victorious ja Scream Queens. Vuonna 2016 Time-lehti nimitti nuoren laulajan 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle ja tänä vuonna Billboard antoi Grandelle Woman Of The Year -tittelin.


  Tapahtuma


  Ariana Grande
  Päivä: la 5.10.
  Aika:
  Hintaluokka: 219.00 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Hartwall Arena
  Hartwall Arena
  Areenankuja 1
  Helsinki

  Areenankuja 1
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Hartwall Arena Lippuja

  KOHOKOHTIA

  ma 24.2.21:30 Slipknot: We Are Not Your Kind World TourHartwall Arena
  su 5.4.19:00 SantanaHartwall Arena
  la 25.4.00:00 JVG AreenakiertueHartwall Arena
  la 6.6.19:00 Ehrlich Brothers - Dream & FlyHartwall Arena
  la 27.6.19:00 KISSHartwall Arena