Anna-Mari Karvonen: Asennot

  244

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 19.9.
  Q-Teatteri | Tunturikatu 16, Helsinki | iCal

  Tanssijat Elena Leave, Erno Ritola ja Miina Mustarinta työskentelevät yhdessä. He haluavat tehdä teoksen, joka on kuin rakastelua kaiken sen kanssa, mikä tarjoutuu suudeltavaksi. He haluavat tavoittaa kaikessa läsnä olevan erotiikan, liikkua puoleensavetävyyden voimasta.

  Esitys seuraa kuinka heidän taiteensa ja elämäntarinansa kasvavat yhteen. Tanssi tulee osaksi kaikkea mitä he tekevät ja kulkeutuu minne ikinä he menevät. Se on läsnä niin elinvoiman kuin vetäytymisen hetkissä ja ottaa lopulta kuolemisen muodon.
  “Meidän praktiikka koostui hyvin yksinkertaisista harjoituksista, joilla me haluttiin säilyttää kykymme olla vastaanottavia ja vaikuttua. Oli löydettävä tapa murtaa se välinpitämättömyys, mikä vaikutti vaan kasvavan siinä ajassa.”
  — Miina Mustarinta

  Asennot -esitys on fantasia siitä miten taiteessa harjoitettu läheisyys – uskallus katsoa ja tulla nähdyksi – vähitellen muuttuu elämäntavaksi, tavaksi olla maailmassa toisten kanssa.
  Asennot liikuttaa näyttämöllä hellyyden, haavoittuvuuden ja kömpelyyden kehollisia kokemuksia. Se käsittelee ihmisen uskallusta nauttia kehostaan ja tuntemattomasta siinä.

  lavalla: Elena Leeve, Minttu Mustakallio ja Eero Ritala
  dramaturgia ja ohjaus: Anna-Mari Karvonen
  esitysdramaturgia: Asta Honkamaa
  dramaturginen assistentti: Louna-Tuuli Luukka
  lavastus: Jaakko Pietiläinen
  äänisuunnittelu: Tatu Nenonen
  valosuunnittelu: Heikki Paasonen
  pukusuunnittelu: Hanne Jurmu
  koreografi: Anna Mustonen
  taiteellinen neuvonantaja: Emilia Kokko

  Q + Aito menu -paketti sisältää teatterilipun Q-teatterin Asennot-esityksen sekä Ravintola Aiton 3 ruokalajin yllätysmenun sesongin raaka-aineista. Menu tarjoillaan klo 16:30, päivästä riippuen joko ennen tai jälkeen esityksen. Menu vaihtelee sesongin mukaan, ja saatavana on myös kasvisvaihtoehto. Juomat tilataan ja maksetaan erikseen ravintolassa.


  Tapahtumat > Teatteri ja tanssi


  Anna-Mari Karvonen: Asennot
  to 19.9.
  19:00
  Hintaluokka: 35
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Q-Teatteri

  Q-Teatteri
  Tunturikatu 16
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Q-teatteri on freelance-näyttelijöiden Antti Raivion ja Leo Raivion sekä Heikki Kujanpään vuonna 1990 perustama ammattiteatteri, jonka 50-henkinen jäsenistö koostuu pääasiassa freelance-teatterintekijöistä. Se sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä.

  Ravintolat Q-teatterin läheisyydessä

  Töölössä Q-teatterin läheisyydessä on useita hyviä ravintoloita. Niistä lähin on teatterin itsensäkin suosima Ravintola Aito, joka valmistaa tuoreista raaka-aineista rehtiä skandinaavista ruokaa.

  Katso arviot ja varaa pöytä

  + Lisää ravintoloita Q-teatterin lähellä Quandoo.fi

   

  Hotellit Q-teatterin läheisyydessä

  Töölössä Q-teatterin lähettyviltä löytyy melkein kymmenen hotellia, joista suosittelemme suomalaista muotoilua ja suunnittelua suosiva Hotelli Helka lähellä Kampin liikekeskusta. Booking.comista löytyy yli 5000 tarkistettua hotelliarviota hotellista

  Katso arviot ja varaa huone

   

  Q-Teatteri KOHOKOHTIA

  1 2 3