Andrew Lloyd Webber: Oopperan kummitus

    Andrew Lloyd Webber: Oopperan kummitus
    pe 2.11.
    19:00
    Kansallisooppera | Helsinginkatu 58, Helsinki | iCal

    Kansallisoopperan Oopperan kummitus on uniikki versio alkuperäisen Lontoon-version mukaisesta. Kansallisooppera sai viidentenä teatterina maailmassa luvan tehdä kokonaan uuden tuotannon.

    Christinen roolissa debytoi sopraano Iida Antola ja Kummituksena baritoni Kevin Greenlaw, joka tekee myös Kansallisoopperan debyyttinsä.

    Christinen roolissa debytoiva sopraano Iida Antola nähtiin ensi kertaa Kansallisoopperan Taikahuilussa Paminan roolissa syksyllä 2017.

    – Christine on nuori nainen, joka musikaalin aikana kasvaa itsetietoisemmaksi. Hän on aluksi kiltti tyttö ja oppii pikkuhiljaa itsestään uusia asioita, Antola kuvailee.

    – Tiedän hyvin, että tämä päärooli tulee olemaan merkittävä urani kannalta. Antolan lisäksi roolidebyyttinsä Kummituksena tekee amerikkalaislähtöinen baritoni Kevin Greenlaw, joka nähdään ensimmäistä kertaa Kansallisoopperan näyttämöllä.

    Ohjauksen Kansallisoopperalle on tehnyt Tiina Puumalainen, lavastuksen Teppo Järvinen, puvut Marjaana Mutanen, valaistuksen Timo Alhanen ja koreografian Osku Heiskanen.

    Esitykset johtaa Nick Davies ja Kurt Kopecky. Uusien solistien lisäksi rooleissa nähdään mm. tutut Ville Rusanen ja Ilkka Hämäläinen (Kummitus), Hanna-Liina Võsa (Christine), Olli Tuovinen (Raoul), Sauli Tiilikainen ja Juha Eskelinen (Monsieur Firmin) sekä Hanna-Leena Haapamäki ja Kaisa Ranta (Carlotta Giudicelli).

    Andrew Lloyd Webber: Oopperan kummitus

    Esitykset Kansallisoopperassa 2.11.2018–12.1.2019


    Tapahtuma


    Andrew Lloyd Webber: Oopperan kummitus
    Päivä: pe 2.11.
    Aika: 19:00
    Hintaluokka: 20-109 €

    Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


    Tapahtumapaikka


    Kansallisooppera
    Kansallisooppera
    Helsinginkatu 58
    Helsinki

    Helsinginkatu 58
    Helsinki

    Hotellit läheisyydessä Kamppi


    KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan