Allas Live: Maustetytöt

  Allas Live: Maustetytöt
  ke 4.8.
  18:30
  Allas Sea Pool | Katajanokanlaituri 2, Helsinki | iCal

  Kriitikot hurmanneet Maustetytöt starttaavat Altaan elokuun keikat keskiviikkona 4.8.2021. Lämppärinä toimii Arppa, yksi suomen kiinnostavimmista indietulokkaista.

  Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

  Maustetyttöjen toinen albumi Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä julkaistiin 13.11.2020. Sitä edeltävä albumi Kaikki tiet vievät Peltolaan nousi ilmestyessään suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi, ja on pysynyt listalla yhtäjaksoisesti 48 viikkoa. Lokakuussa 2019 julkaistu albumi ylitti kultalevyrajan jouluna ja oli vuoden kolmanneksi myydyin levy Suomessa, ja bändi soittikin vuonna 2019 lähes sata keikkaa.


  Tapahtuma


  Allas Live: Maustetytöt
  Päivä: ke 4.8.
  Aika: 18:30
  Hintaluokka: 24,50 €

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Allas Sea Pool
  Allas Sea Pool
  Katajanokanlaituri 2
  Helsinki

  Katajanokanlaituri 2
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Katajanokka


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan