Ali versus Niko -stand up -kiertue

  Ali versus Niko -stand up -kiertue
  la 16.11.
  21:00
  Sellosali | Soittoniekanaukio 1 A, Espoo | iCal

  Oletko koskaan miettinyt mitä tapahtuisi, jos kaksi Suomen kovimmista koomikoista ottaisi lavan samaan aikaan haltuunsa? Ali versus Niko on Ali Jahangirin ja Niko Kivelän kokoillan stand up -keikka, jossa pääsee todistamaan ainutlaatuisen komediakombon tarinnankerrontaa ja improvisaatiota yleisön kanssa.

  Koomikot esiintyvät ensimmäisellä puoliskolla kumpikin vuorollaan ja toisella puoliskolla heidät nähdään yhdessä lavalla. Jälkimmäisen puoliskon aikana Niko ja Ali haastavat toisiaan jakamaan noloja tarinoita toisistaan ja irvailevat hyvässä hengessä itselleen sekä yleisölle.

  Olisikohan naurussa pitelemistä, kun kaksi itseään täysin sensuroimatonta koomikkoa saisivat kahden tunnin ajan tulittaa toinen toistaan hauskempia tarinoita elämästään, ympäröivästä maailmasta ja toisistaan?


  Tapahtuma


  Ali versus Niko -stand up -kiertue
  Päivä: la 16.11.
  Aika: 21:00
  Hintaluokka: 32/28€

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Sellosali
  Soittoniekanaukio 1 A
  Espoo

  Soittoniekanaukio 1 A
  Espoo

  Hotellit läheisyydessä Hakaniemi


  400-paikkainen Sellosali Espoon Leppävaarassa on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja sinne on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan