22-Pistepirkko

  to 14.11.
  19:00
  Elmun Baari | Telakkakatu 8, Helsinki | iCal

  Valtavan kysynnän myötä 22-Pistepirkko soittaa vielä toisen lisäkeikan Nosturissa torstaina 14.11. Tämä on samalla Nosturin historian ensimmäinen kerta, kun sama artisti esiintyy kolmena iltana peräkkäin täydelle talolle. Perjantain ja lauantain keikat ovat loppuunvarattuja.

  22-Pistepirkko:
  ”Soittaminen yhdessä tuntui taasen hyvältä ajatukselta. Ja kun käytännössäkin tuntui taasen toimivan, niin miksipä ei – ja kun meidän ei tarvitse mistään palata, kun ei ole minnekään mentykään, niin näin se toimii. Tässä on 22-Pistepirkko mallissa 2019.”, bändi tiivistää.

  Torstaina keikan lämmittelijänä esiintyy Jack’s Basket Room.
  Jack’s Basket Room on vuodesta 2015 alkaen luonut amerikkalaiseen juurimusiikkiin perustuvaa linjaansa. Yhtye on vahvimmillaan keikoilla – mutta mm yhtyeen debyyttialbumi ”Welcome To” sekä 2018 julkaistu kuubalaisvaikutteinen EP ”Vanilla Club” ovat keränneet kuulijoita sekä radiosoittoa 15 eri maassa. Jack’s Basket Room on tiiviiksi hioutunut keikkaryhmä ja he ovat parhaillaan studiossa viimeistelemässä seuraavaa albumiaan.


  Tapahtuma


  22-Pistepirkko
  Päivä: to 14.11.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 24,50€ Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Elmun Baari
  Telakkakatu 8
  Helsinki

  Telakkakatu 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Elmun Baari sijaitsee samassa talossa, Nosturin alakerrassa, aivan meren rannassa, jonne aurinko paistaa koko päivän laskien illalla meren aaltoihin. Elmun Baarin sisällä sykkivät monenlaiset klubit, livekeikat ja eloisat kulttuuritapahtumat.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan