Amos Rexin laaja kansainvälinen ryhmänäyttely Maanala

  313
  Amos Rex -näyttely: Maanala
  Mariele Neudecker, Over and Over, Again and Again, 2004. Kuva: David Lambert.

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 17.6. Aika: 11:00
  Amos Rex | Mannerheimintie 22, Helsinki | iCal

  Amos Rexin Maanala-ryhmänäyttely tutkii neljän eri teeman kautta sitä, miten taiteilijat ovat läpi vuosisatojen kuvanneet maailmoja jalkojemme alla. Laajassa näyttelyssä on esillä yli 100 teosta 62 taiteilijalta.

  Teokset vievät meidät maankamaran luoliin ja onkaloihin, mytologisiin kuoleman valtakuntiin, kirjallisuuden kaninkoloihin ja jalkojemme alla olevan maan hyödyntämisen jälkiin. Maanala on esillä 2.4.–21.8.2022.

  Lue lisää

  AVOINNA

  Maanantai 11–20
  Tiistai Suljettu
  Keskiviikko 11–20
  Torstai 11–20
  Perjantai 11–20
  Lauantai 11–17
  Sunnuntai 11–17

  Ravintola läheisyydessä

  Más on tapaksien napsintaa, grillin tirinää ja yhdessä illastusta ilman kiirettä mihinkään


  Tapahtumat > Elämykset & huvit


  Amos Rexin laaja kansainvälinen ryhmänäyttely Maanala
  pe 17.6.
  11:00
  Hintaluokka: Normaalihinta 20 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Amos Rex


  Amos Rex on taidemuseo, jossa menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus kohtaavat. Lasipalatsin funktionalistisen maamerkin yhteyteen rakennetut kaarevakattoiset maanalaiset näyttelytilat sijaitsevat Lasipalatsin aukiolla kohoavien omaleimaisten kumpujen alla. Amos Rex esittelee tilallisesti rakentuvia, elämyksellisiä ja usein teknologisesti kokeellisia näyttelyitä nykytaiteilijoilta ja heidän modernistisilta edeltäjiltään. Amos Rexin omistaja on Föreningen Konstsamfundet.

  Amos Rexin avaaminen oli yksi museoalan näkyvimpiä uutisia vuonna 2018. Kansainvälisen tason museotila toi keskelle Helsinkiä leikkisän, muuttuvan, yhdistävän ja kaupunkitilaa positiivisesti muuttavan elementin, joka kiinnostaa niin kotimaan lähilomailijoita, ulkomaiden turisteja kuin kaupunkilaisiakin.

  Amos Rexille Erikoispalkinto

  Vuoden museo -finalisteista raati palkitsi Erikoispalkinnolla Amos Rexin Helsingistä. Erikoispalkinto on  tunnustus, jonka raati voi halutessaan myöntää merkittävästä teosta museoalalla tai pitkäjänteisestä vaikuttamisesta museoalan kehittämiseksi

  Amos Rex KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit