[TAPAHTUMA MENNYT]
  TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

Suomen suurin pienpanimojuhla jälleen Rautatientorilla Helsingissä. Paikalla on Suomen vanhimpia pienpanimoita, kuten 20-vuotisjuhliaan viettävä Panimoravintola Plevna. Panimonravintolan juhlavuoden kunniaksi tarjolla on tänä vuonna 20 tuotetta ja erikoisuuksia, kuten Mörkö ja kesäinen Vehnäolut-trilogia.

paveKäsityöoluiden juhla tuo pienpanimot Helsinkiin nyt jo yhdettätoista kertaa. Rautatientorilla järjestettävä Suuret Oluet – Pienet Panimot -festivaali tarjoaa kokonaisuudessaan maistettaviksi n. 150 kotimaista pienpanimotuotetta. Tapahtuman iltaohjelmasta vastaavat mm. torstaina Pave Maijanen, perjantaina Puolikuu-yhtye ja lauantaina Moog in Bändi.

Festivaalilla pääosassa ovat pienpanimoiden oluet, siiderit, long drinkit, tisleet ja virvoitusjuomat. Tapahtumassa on tarjolla yli 100 olutta ja sahtia. Käsityövalmistajien siidereitä, virvoitusjuomia ja long drinkkejä on noin kymmentä eri laatua kutakin.

Vuosi sitten Suuret Oluet – Pienet Panimot keräsi Rautatientorille yli 15 000 hengen yleisön. Pienten panimoiden valmistamia juomia kului tuhansia litroja. Olutjuhlan järjestelyistä vastaa Lammin Sahti Oy.

nokian-panimon-mikro-300–Tämän vuoden olutkatselmus on tähän mennessä laajin pienpanimoiden yhteisesiintyminen Suomessa. Tapahtumaan on nyt ilmoittautunut mukana 19 kotimaista yritystä. Niiden lisäksi vieraaksi saapunee Viron Saarenmaalta Taakon pieni kotiolutpanimo, joka tuo festivaalille sahdin kaltaisen Pihtla taloõlun, kertoo tapahtuman järjestäjä, Lammin Sahdin toimitusjohtaja Pekka Kääriäinen.

Tapahtumatiedot

Suuret oluet – Pienet Panimot on avoinna Rautatientorilla torstaista lauantaihin 24.–26.7.14

päivittäin klo 12–01.

Alueelle on ilmainen sisäänpääsy klo 18 asti.

Klo 18 alkaen 10,00 euron pääsymaksu

Tapahtuman kotisivut

www.sahti.fi